Members tudor Posted March 14, 2012 Members Share Posted March 14, 2012 Cel cu fordu chiar si-ar merita o bataie!!! Чуваки заигрались.avi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Jimmy Posted March 14, 2012 Members Share Posted March 14, 2012 Astia sunt deplasati rauuuu da rauu de tot nu la batut de asfalt dupa ce sa oprit? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members UNHleaSHD Posted March 14, 2012 Members Share Posted March 14, 2012 Ce sa bata? Ca erau 3 insi, il capiau aia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members DucuHD Posted March 14, 2012 Members Share Posted March 14, 2012 nu la batut de asfalt dupa ce sa oprit? Ce bataie ? Repede numa bataie in trafic nici nu e de mirare ca zic astia ca suntem cei mai agresivi soferi....daca il bati pe ala nu arati decat ca esty la fel ca el ....in fine....aici nu era vb de bataie e vb ca intro tara civilizata pe unu ca ala l-ar aresta direct, nu ca ii ia doar permisu... strada nu e ring de box, nu trebuie sa ne batem ca nu suntem animale, oamenii civilizati negociaza.....repede numa bataie frate auzi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Jimmy Posted April 6, 2012 Members Share Posted April 6, 2012 ei hai ca nu am ziso la serios ....repede sari colegu...cum suna sa zic, vaaaii da nu sa dus sa il intrebe mai fratioare ce sa intamplat ? teai pierdut? esti bine? sati dea Dumnezeu sanatate....ziceam si eu la panarama...si sati raspund si tie da e foarte adevarat ce zici, dar eu ziceam asa Numai bine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted April 6, 2012 Share Posted April 6, 2012 hai frate ca-si merita ala niste bocanci in gingii de nu se vedea. de asemenea si ala care filma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members hermanrazvan Posted April 13, 2012 Members Share Posted April 13, 2012 ....ce sa mai zic? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members johny Posted June 12, 2012 Members Share Posted June 12, 2012 Mare e Gradina Domnlului....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members RobyNNNN Posted June 13, 2012 Members Share Posted June 13, 2012 #7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members paul_pc Posted June 13, 2012 Members Share Posted June 13, 2012 Ce spuneti voi baieti? Mie personal mi s-a intamplat acelasi lucru cu un marlan din Galati m-a depasit si a pus frana brusc in fata. daca eram cu una mare macar sa ii fi facut curu zobb. Nenorocitii astia nu se lecuiesc decat cand se pupa cu un copac, iar atunci apar la stiri ca-s morti sau doamne fereste au omarat pe altu. (eu tot cu masina de Galati eram si treaba se intampla undeva in judetul Braila) MARLANI fara minte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators sxn Posted June 14, 2012 Moderators Share Posted June 14, 2012 Dar e bun si cel care a postat filmuletu'. In loc sa incetineasca, a facut "cascadorii" s-a pus si pe el in pericol si pe cei de pe contrasens. E mai periculos decat agresorul cu Ford. Nu cred ca nu putea incetini daca cel care l-a jenat a reusit sa sa o faca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members iogy bear Posted August 20, 2012 Members Share Posted August 20, 2012 oare sa nu fi fost si un regizor pe acolo pe la mijloc??????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts