Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content

Bizon de russia

tudor

Recommended Posts

• Members

nu la batut de asfalt dupa ce sa oprit? :D

Ce bataie ???? Repede numa bataie in trafic nici nu e de mirare ca zic astia ca suntem cei mai agresivi soferi....daca il bati pe ala nu arati decat ca esty la fel ca el ....in fine....aici nu era vb de bataie e vb ca intro tara civilizata pe unu ca ala l-ar aresta direct, nu ca ii ia doar permisu... strada nu e ring de box, nu trebuie sa ne batem ca nu suntem animale, oamenii civilizati negociaza.....repede numa bataie frate auzi..

• 4 weeks later...
  • Members

ei hai ca nu am ziso la serios ....repede sari colegu...cum suna sa zic, vaaaii da nu sa dus sa il intrebe mai fratioare ce sa intamplat ? teai pierdut? esti bine? sati dea Dumnezeu sanatate....ziceam si eu la panarama...si sati raspund si tie da e foarte adevarat ce zici, dar eu ziceam asa :P Numai bine

• 1 month later...
  • Members

Ce spuneti voi baieti? Mie personal mi s-a intamplat acelasi lucru cu un marlan din Galati m-a depasit si a pus frana brusc in fata. daca eram cu una mare macar sa ii fi facut curu zobb. Nenorocitii astia nu se lecuiesc decat cand se pupa cu un copac, iar atunci apar la stiri ca-s morti sau doamne fereste au omarat pe altu. (eu tot cu masina de Galati eram si treaba se intampla undeva in judetul Braila)

MARLANI fara minte.

• Moderators

Dar e bun si cel care a postat filmuletu'.

In loc sa incetineasca, a facut "cascadorii" s-a pus si pe el in pericol si pe cei de pe contrasens.

E mai periculos decat agresorul cu Ford.

Nu cred ca nu putea incetini daca cel care l-a jenat a reusit sa sa o faca.

• 2 months later...