Members EMC68 Posted March 23, 2012 Members Share Posted March 23, 2012 Firma din Calarasi care angajeaza echipaj pentru comunitate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members sallas_2006 Posted March 23, 2012 Members Share Posted March 23, 2012 despre ce firma e vorba? nu ai nici o informatie?NUme ceva?Cred ca as putea afla cate ceva daca as stii numele firmei... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members EMC68 Posted March 23, 2012 Author Members Share Posted March 23, 2012 Salut sallas am aflat astazi de la un coleg despre asta dar nu stie cum se numeste firma,doar ca este din Calarasi si angajeaza numai in echipaj sa nu mai existe certuri intre colegi,si ca ar fi ok ca plata,poate este vreun coleg care lucreaza la acea firma sa ne dea mai multe detalii.Oseara buna si DRUMURI CIT MAI BUNE. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members addy_85 Posted March 23, 2012 Members Share Posted March 23, 2012 nu e vorba cumva de Dandoi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members EMC68 Posted March 24, 2012 Author Members Share Posted March 24, 2012 Nu stiu ADDY,cei din Calarasipoate ne informeaza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members paulica Posted March 24, 2012 Members Share Posted March 24, 2012 COLEGU DACA TOT A-I DAT DUMA VEZI NISTE NR DE TEL SI DETALII Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Gabriel Posted March 24, 2012 Members Share Posted March 24, 2012 Salut, colegii! La Calarasi, nu este vorba, practic, de o firma pentru care sa lucrezi. Acolo este un birou, in incinta Romglass, care face recrutari pentru Dandoy si TTS(firme din Belgia).Eu am fost anul trecut,cu o groaza de acte, nu am primit nici un raspuns de atunci. Cine vrea sa-si incerce norocul, nr. de tel. este 0726384222, dl. Adrian. Drumuri bune sa aveti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members paulica Posted March 24, 2012 Members Share Posted March 24, 2012 MERSI GABRIEL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members EMC68 Posted March 24, 2012 Author Members Share Posted March 24, 2012 Multumesc GABRIEL,poate aflu ceva mai mult site contactez,duminica placuta,va las ca pregatesc sculele pt. pescuit . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members AdrianG Posted May 3, 2012 Members Share Posted May 3, 2012 Salut, colegii! La Calarasi, nu este vorba, practic, de o firma pentru care sa lucrezi. Acolo este un birou, in incinta Romglass, care face recrutari pentru Dandoy si TTS(firme din Belgia).Eu am fost anul trecut,cu o groaza de acte, nu am primit nici un raspuns de atunci. Cine vrea sa-si incerce norocul, nr. de tel. este 0726384222, dl. Adrian. Drumuri bune sa aveti! Stimate Gabriel, Se pare ca ai fost gresit informat. La Calarasi chiar este o firma inmatriculata in Romania, care plateste taxe si impozite si al carui nume este afisat pe usa (daca ai fost atent) -TRAXEUROTRUCK SRL. Poti tasta acest nume pe Google si te vei convinge! Cu respect, Adrian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts