Jump to content

Romeo Servizi (Roma - Italia)


Recommended Posts

  • Members

Este o incalcitura de cooperative sub fel si fel de denumiri (planet coop. : feranti trasporti), ideea e ca sa te munceasca si apoi sa nu-ti dea bani! Treaba e destul de bine studiata de cei trei fratii care sunt si patroni. magazinieri, cunostinte de ale lor. Au sediul pe via di Fioranello 101 ( o traversa de la via ardeatina pana la via appia imediat dupa GRA). La inceput iti promit 60 euro la zi, bani in fiecare luna, iar dupa ce trece luna esti instiintat ca de fapt ei platesc dupa 2 luni pt luna muncita. Si asa am mai muncit o luna si apoi sunt instiintat ca de fapt voi fi platit pe 25 martie ca asa e politica firmei. Azi m-am prezentat la sediu si pentru decembrie si ianuarie 325 euro. Mi s-a parut ca astia sunt doar banii de tigari dar secretara foarte infipta mi-a spus ca nue cum gandesc eu ci cum zice ea! Se baga amenzi din burta, eu am avut anomalii (adica nu am luat bani de la client in momentul livrarii) doar ca ce mi-au aratat ei erau pe òa civita vecchia oras unde eu nu am fost nici macar de placere.

Deci ideea e ca sa va feriti de ei, cauta mai tot timpul soferii. Sunt si romani carora le place acolo acum eu nu pot spune ca ii fura pe toti dar eu am patit-o, si nu am fost singurul.

Au anunturi atat pentru categ C cat si pentru B dar mai mult se fac livrari la domiciliu avand contracte cu SDA si Bartolini!

Si uite asa mi -am tras o gaura de vreo trei luni de trai la Roma fara bani,  Mai cautam!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.