Members mugurel Posted March 28, 2012 Members Share Posted March 28, 2012 stie cineva maimulte amanunte despre ei'cica au nevoie de soferi din auzite,nu surse clare.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members mugurel Posted March 29, 2012 Author Members Share Posted March 29, 2012 salutare tuturor...am sunat astazi eu la ei.mi-o raspuns o domnisoara in slovaka...eu vb italiana,dupa care m-a intrebat SPEACH ENGLISH''i-am raspuns nu,dupa care m-a fakut sa astept vre-o 2 min simi.o dat un tradakator ceva de-al lor dupa care am putut comunika.lucrurile stau kam asa...au nevoie de soferi,din cele intelese si cu putina ex pt ka se merge in echipaj...numai conditiile este sa ai card tahografic digital,21 de ani inpliniti,si sa VORBESTI ENGLEZA.eu din pakate nu styu.asa ca cine vrea sa-si incerce norokul 00421556406111.bafta tuturor... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members M a n u e l Posted March 30, 2012 Members Share Posted March 30, 2012 Am sunat acum si eu, trebuie 1 an experienta in trafic international si trebuie sa ai cunostinta de limba slovaca pentru ca actele sunt in slovaca. Engleza ar putea ajuta la inceput, insa trebuie sa inveti sa te intelegi si in limba lor. In orice caz, pentru cine stie engleza si are minim un an experienta, poate fi o solutie. Bafta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members mugurel Posted March 31, 2012 Author Members Share Posted March 31, 2012 parerea mea cei care se incadreaza in cerintele lor,incercati parerea mea....dupa filmuletul de pe you tube pare o firma destulde serioasa.nu stati in romania sa aprofite smecherii,cu scuza k-ai criza.....parerea mea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts