Members stefyy Posted March 29, 2012 Members Share Posted March 29, 2012 Zilele trecute am aplicat pt un loc de munca care este urmatorul: Angajam sofer cat. B pt. Germania Angajăm şoferi cat. B pt. autoutilitară de 3.5 T (dubă) pt. GERMANIA. Oferim contract de muncă în colaborare (GEVERBE)+ flotant (ANMELDUNG) + asigurare medicală. Oferim salariu atractiv de 1000 EUR/lună pe tura de zi cu posibilitate de ore suplimentare + cazare şi masă, începere din 10 mai. nume: KLEINTRANSPORT studii: medii Raspunsul primit de la asa zisa firma este: TRANSPORT RALF Buna ziua. Primul rand trebuie sa intocmim actele necesare pt Contractul De Colaborare de Munca, Flotantul si Asigurarea Medicala. fara aceste acte nu este posibil sa icepeti lucrul in germania!! Flotantul este gratis, pt Gewerbe (pfa) 35 euro , si pt Asigurare Medicala 40 euro. Toate astea trebuie sa trimiteti pe contul nostru in Banca Sparkasse.. Dupa asta mai trebuie sa faceti doua poze tip Pasaport de care avem nevoie in Original. O sa va trimitem Contractul de Colaborare de Munca prin E-Mail pe care trebuie sa compectati si sa semnati si sa trimiteti inapoi inpreuna cu Confirmarea de la Banca ca ati depus banii pt acte si pozele pe care le faceti! Daca aveti intrebari sunati la telefon nr 004915145611091 Contul este... Frankfurter Sparkasse 1822 Kocsis Zsolt SWIFT/BIC; HELADEF1822 nr identificare Banca IBAN; DE29500502011202380288 Adresa de corespondenta; 63110 Rodgau Borsigstr 41 Cu stima marea intrebare este ,Adevar sau teapa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members M a n u e l Posted March 29, 2012 Members Share Posted March 29, 2012 Lasand la o parte faptul ca omul este agramat, nicio firma n-o sa-ti ceara bani in avans pentru asigurare medicala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members fulger Posted March 30, 2012 Members Share Posted March 30, 2012 pai e teapa sau adevar? dati raspuns concret Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members mihail86 Posted March 30, 2012 Members Share Posted March 30, 2012 100% teapa...din moment ce-ti specifica sa-i virezi acele sume in cont. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted April 9, 2012 Share Posted April 9, 2012 Dragi romani numai trimite-ti bani la nenorocitul asta de tepar!!! Ca ramaneti fara ei.......Am trimis eu si mai multi prieteni, a tras teapa si si-a inchis telefonul. Atentie MARE!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members jupanu Posted April 9, 2012 Members Share Posted April 9, 2012 Ca si alti colegi,va atentionez ca in proportie de 99 la suta sunt tepe!Eu am avut doua experiente nefericite cu situatii asemanatoare!Munca 12 ore si peste,bani putini si din care sa platesti o sumedenie de lucruri(Ex. contabil,consumuri de curent,gaz,cablu,gunoi,e.t.c.) si la urma dupa ce tragi linie nu mai ramane mare lucru dedesupt!La unul din angajatori i-am trimis toate datele cerute,m-am pus pe drum cu autocarul si cand am ajuns la Nurnberg mi-a spus ca nu are unde sa ma cazeze si am facut cale intoarsa.Aviz amatorilor! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members CNA25 Posted April 9, 2012 Members Share Posted April 9, 2012 teapa 100%...singurele cheltuieli care le ai la o angajare sunt ale tale....unde apar costuri din partea firmei..............teapaaaaaaaaa...........sa aveti bafta!nu mai imbogatiti pe altii,,..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members alexb Posted April 10, 2012 Members Share Posted April 10, 2012 Poate nu ati inteles despre ce e vorba ( macar teoretic).. Acel "gewerbe" e de fapt PFA. Iar pt a deveni pfa in germania iti trebuie asigurare, dovada de spatiu, asig medicala, etc. Personal nu cred sa fie teapa - sau cel putin teapa la care va ganditi voi- ci un mod de a angaja pe cineva fara ca angajatorul sa plateasca taxe la stat. Adica esti pfa in D, prestezi servicii, tai factura... cam asa ceva. Intrebarea e cine plateste impozitul pe cei 1000 eur ( sau cat or fi pe contract)?? Partea buna este ca iti poti aduce legal familia in D si sunt indreptatiti la ajutor de somaj sau dif alte ajutoare daca nu isi gasesc de munca. Daca era sa fie teapa cred ca mai usor cerea un comision ( sau spaga) de cateva sute de euro si asta era... Clienti clar cred ca s-ar gasi. Repet, e doar o parere Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members pasaris_cosmin Posted April 10, 2012 Members Share Posted April 10, 2012 teapa fratilor, nu mai trimiteti bani catre persoane fizice....daca e firma sa dea contul firmei......pe chestii din astea in austria se castiga peste 4000e lunar, dar prinzi fff greu contracte....asa ca lasati=o moarta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members VIRGIL TIMIS Posted April 11, 2012 Members Share Posted April 11, 2012 angajez soferi fara experienta pe comunitate salar 2000 euro pe luna [pe pamant o sa plangeti ce teapa va dau ],acte necesare permis c+e sau b ,daca nu aveti nu este problema facem un angajament ca veti da de permis in timp de 6 luni de la angajare+100 euro taxa de consultanta primi 100 de angajati care vor depune dosaru vor primi 50% din taxa inapoi ,plecare dupa pastele [cailor ] eu o sa plec inainte cu familia in grecia..........oare ami ajung bani,gasesc atatea naivi cred ca da ,,,,,,,,cand trimiteti bani specificati ,,,,FOND PENTRU SARBATORILE DE PASTI'''' ;D ;D ;D ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts