Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content

AN1H1....


Tavy985

V-ati vaccinat impotriva virusului AH1N1 ( gripa porcina) ??  

13 members have voted

 1. 1. V-ati vaccinat impotriva virusului AH1N1 ( gripa porcina) ??

  • Da
   0
  • Nu
   16


Recommended Posts

 • Members

http://www.realitatea.net/inalt-oficial-european--panica-din-jurul-a-h1n1-are-legatura-cu-firmele-de-medicamente_695158.html

Izbucnirea noii gripe a fost o pandemie falsă, condusă de companiile de medicamente, care şi-au propus să facă miliarde de lire sterline printr-o campanie de panică mondială, a declarat preşedintele Comisiei de sănătate a Consiliului Europei, deputatul german Wolfgang Wodarg.

Pandemia A/H1N1, un fals în favoarea firmelor farmaceutice/ FOTO: topnews.net.nz

Imaginea 1/1

    * Acelaşi subiect pe REALITATEA.NET »

    * În lume au murit 12.799 oameni de nouă gripă, majoritatea în America şi Europa

Oficialul a acuzat firmele producătoare de medicamente şi de vaccinuri împotriva noii gripei că au influenţat decizia Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii pentru a anunţa o pandemie, potrivit unui interviu publicat pe dailymail.co.uk.

Acest lucru a adus firmelor farmaceutice asigurarea unor "câştiguri enorme", în timp ce ţările, inclusiv Marea Britanie, şi-au "risipit" modestele bugete de sănătate, milioane de persoane fiind vaccinate împotriva unei boli relativ uşoare.

O rezoluţie propusă de doctorul Wodarg, cerând o anchetă cu privire la rolul firmelor de medicamente, a fost adoptată de Consiliul Europei. O dezbatere de urgenţă pe această temă va avea loc la sfârşitul acestei luni, conform apologeticum.wordpress.com.

Cerinţele doctorului Wodarg vin şi din faptul că Guvernul britanic încearcă cu disperare să scape de vaccinurile împotriva noii gripe, în valoare de aproape un milion de lire sterline, comandate în plină panică de gripă nouă. Departamentul de Sănătate a avertizat asupra a 65.000 de decese, a înfiinţat o linie de consiliere specială şi un site web, au fost suspendate normele obişnuite, astfel încât medicamente anti-gripă să poată fi acordate fără prescripţie medicală şi a transmis autorităţilor de sănătate locale să se pregătească pentru o pandemie majoră.

S-a plănuit ca morgile să fie gata pentru o masă mare de decese şi au existat avertismente că armata ar putea fi chemată în a preveni revolte pe măsură ce oamenii ar fi luptat pentru a obţine medicamente. Dar, cu mai puţin de 5.000 de îmbolnăviri în Marea Britanie,  săptămâna trecută, şi cu doar 251 decese în total, Wodarg a clasificat fenomenul A/H1N1 ca "unul dintre cele mai mari scandaluri medicale ale secolului".

"Am avut o gripă uşoară şi o pandemie falsă. Zvonuri panicarde au fost lansate şi în urmă cu cinci ani, atunci când exista temerea ca virusul gripei aviare ar putea evolua într-o formă umană", a precizat Wolfgang Wodarg.

"Guvernele au sigilate contractele cu producătorii de vaccin, şi-au asigurat comenzile în avans şi iau asupra lor aproape toată responsabilitatea. În acest fel, producătorii de vaccinuri sunt siguri de câştiguri enorme, fără a avea niciun fel de riscuri financiare. Aşa că ei doar au aşteptat, până când OMS a declarat "pandemie" şi au activat contractele", a explicat doctorul Wodarg.

Oficialul a adăugat că pentru a duce interesele lor mai departe, companiile de medicamente şi-au plasat "oamenii lor" în puncte cheie ale OMS şi ale altor organizaţii influente."În scopul de a promova medicamente lor patentate şi vaccinurile împotriva gripei, companiile farmaceutice au influenţat oamenii de ştiinţă şi agenţii oficiali, responsabili de standardele de sănătate publică, să alarmeze guvernele la nivel mondial. Ei au făcut risipă de resurse de asistenţă medicală, strict pentru strategii de vaccinare ineficientă şi inutilă a milioane de oameni sănătoşi, expunându-i la riscul de efecte secundare necunoscute ale vaccinurilor insuficient testate", potrivit lui Wodarg.

Link to comment
Share on other sites

 • Members

Parerea mea in legatura cu aceasta pandemie de gripa se regaseste in randurile scrise de  Mad.De la inceput am fost de parere ca este doar un joc al marilor concerne farmaceutice pentru a castiga enorm de multi bani intr-un timp relativ scurt si ca e doar o falsa pandemie de gripa porcina.Da,asa s-a intamplat si cu gripa aviara, asa se intampla si acum cu gripa porcina si cu vaccinul impotriva cancerului de col-uterin ( parca asa se scrie).Pentru dumnezeu, dece sa lasam sa se faca teste pe copiii nostri ??? .Pai cum poti da un vaccin la oameni fara prescriptie medicala ??? .Trebuie sa iei in calcul si reactiile adverse pe care le are vaccinul, ori acest aspect nu e adus in discutie de nimeni.Care sunt oare reactiile adverse ale acestui "vaccin" ???.Sunt destule cazuri in care au murit cei care si l-au facut.Cum spunea si Manv10 , cum sa omori niste zeci de mii de oameni fara sa pornesti un razboi mondial ???  ;).

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.