Jump to content

Preavizul bata-l vina...


Guest Anonymous

Recommended Posts

Guest Anonymous

Salut.

De curand mi-am dat demisia de la waberer's si astept sa ma duc la alta companie, numai ca cei de la waberer's imi cer sa stau acasa 20 de zile lucratoare in eventualitatea in care vor avea nevoie de mine sa merg sa fac ceva curse. Cealalta companie ar avea nevoie de mine "ieri" daca stiti ce insemna asta. Daca nu stau acasa in astea 20 de zile lucratoare si plec la celalalt job si ma suna in timpu ala...ce se poate intampla? Adica daca nu-mi onorez perioada de preaviz...care e consecinta sau consecintele?

Un lucru e cert, nu stau acasa ca boschetu pe 800 de lei pe luna salariul de baza la unchiu waberer...

Link to comment
Share on other sites

  • Members

Daca nu respecti preavizul, cei de la Waberers iti pot desface contractul de munca disciplinar. Acum nu mai exista carnete de munca, nu stiu exact unde se mai fac mentiunile astea, insa cel mai bine e sa intrebi la noua firma. Daca ei te accepta cu o decizie de desfacere disciplinara a contractului de munca, n-ar trebui sa fie nicio problema. Pe de alta parte, daca ei se razgandesc si nu te mai iau, ai putea avea probleme la un eventual nou angajator.

Sfatul meu e sa respecti perioada de preaviz, iar daca-i musai, nu fa pasul pana nu te asiguri ca noul angajator o sa te primeasca 110%. Vorbeste la departamentul de resurse umane.

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonymous

Pai nu plec in cursa pana nu am un contract semnat la noua companie. Iti dai seama de asta M@nuel. Ce ma deranjeaza e ca ma tin acasa o luna pe salariul ala minim. Am mai multi colegi care n-au stat in preaviz.

Daca stie cineva exact ce se poate intampla il rog sa-mi spuna. Sunt sigur ca nu sunt singurul care si-a pus intrebarea asta, sau cu siguranta nu o sa fiu ultimul.

Winis o sa-ti raspund la topicul cu waberer's daca ai ceva intrebari. Aici este cu totul si cu totul alt topic. Multumesc.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • Members

Nu se intampla nimic stai linistit. Este voba doar de respect, daca tu doresti sa stai. Daca chiar sunt pusi pe tine pot sa iti faca cercetare disciplinara.... asta dureaza vo 30 de zile si o sa apara in adeverinta care ti-o dau ei dar treaba asta dureaza vo 30 de zile si nu se complica nimeni doar daca chaiar vor sa iti faca rau. Si apoi daca iti desfac contractu disciplinar asta  o sa iti apara doar in adeverinta pe care ti-o dau ei  si daca firma la care te duci te accepta asa nu-i nici o probl ca dupaia nu o sa imi mai apara  nicaieri. Iti zic 100%, am o cunostinta care  lucra in domeniu si am intrebat.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.