Jump to content

Cine imi poate da niste informatii

aliasje

Recommended Posts

• Members

despre cum e sa lucrezi 2 luni afara.

Cam cati bani cheltui?

ce faci cu hainele murdare? le poti spala undeva si usca?

cat de utila este o butelie ?

ce ar trebui sa contina bagajul ?

si multe altele la care inca nici nu m-am gandit dar pe care poate unul mai experimentat le stie.

Multumesc anticipat !

• Members

Sa lucrezi pe comunitate este destul de greu mai ales atunci cind iti iubesti familia.Fiecare cheltuie in functie de necesitati.Intre 200 si 300 euro pe luna.Hainele murdare le poti spala in parcarile dotate cu masini de spalat.Tot acolo le si usuci.In conceptia mea butelia este indispensabila soferului de camion. ;)

• Members

Merci fain costy, chiar este utila.

In 10 zile o radiez si asa cum spunea un coleg e greu cand nu faci imbarcarea in tara si mai ales cand nu-ti ramane acelasi camion dupa pauza de saptamana.

In rest ... drumuri bune !

• Members

De cheltuit cam 200-300 . Depinde daca fumezi mai o bericica mai un dus treci de banii astia . Daca iti faci mancare iesi mai ieftin . De spalat hainele cand faci dus intr-un peco dar ia-ti 15 tricouri 5 perechi de pantaloni sau depinde cat iti place curatenia. Dar 2 luni ii greu frate mai ales daca nu ai mai fost plecat iti vine sa-ti iei campii . Si mai sunt micile smecherii pe care trebuie sa le inveti . In rest bafta si drumuri bune .

• Members

daca faci mancare nu iesi neaparat mai ieftin ,,,,,,,,,,,esti mai sanatos  dar ca pret este destul de mare,,,,,,,,,,,sant colegi care mananca conserve,salamuri,crenvusti etc si platesc mai putin dar nu realizeaza ca in acest mai putin intra boala,,,,,,,pt a manca decent eu cheltuiesc aprox 10 e pe zi,,,,,,,,,mancare care contine carne proaspata,salata de legume zilnic  si fructe [ fructe se pot cumpara pt 3-4 zile,un kg de fructe ajunge pt aceste zile]........prefer o supa facuta din 2 pulpe decat un plic cu multe E