Jump to content

e corect sau nu??

dorian jean

Recommended Posts

• Members

buna ziua.am o intrebare.....lucrez ca sofer la o firma de transport international . daca am efectuat o cursa cu descarcare la bucuresti si astazi am terminat cursa ( de exemplu astazi este luni ) iar urmatoarea comanda de incarcare este numai joi , firma angajatoare poate sa-mi taie doua zile ( marti-miercuri ) din concediul anual de odihna?? multumesc anticipat de raspuns....o zi buna

• Members

odata ce esti angajat nu este normal, dar depinde cum te-ai inteles cu ei. spuneti punctul de vedere,si vezi ce zic

care sofer ar face asemenea intelegere cu firma??atunci nu ar mai avea nici un sofer concediu de odihna anual si ar petrece concediul in cabina :D luni descarci , miercuri incarci.....marti e o zi taiata din concediu de odihna >:( la jumatatea anului ai efectuat deja concediul ;) asta este la noi in romania,degeaba unul face gura in firma cand ceilalti soferi accepta :-X

• Members

Nu are nimic de a face zilele de concediu cu zilele cat ai stat in camion ! Este ilegal sa -ti taie din zilele de concediu pe motiv ca ai stat 2 - 3 zile la incarcat - descarcat sau ca nu ai avut de lucru ! Cat timp stai in camion, sau la dispozitia firmei, este timp de lucru.

• Members

Nu nu este legal asa ceva.Te poti INTERESA la ITM.Nu te lasa prostit.Pentru concediu esti obligat sa faci o cerere pe care sa o semnezi si care trebuie sa fie aprobata de conducatorul unitati.Drumuri bune iti urez!

• 5 weeks later...
  • 1 month later...
  • Members

Comform normelor ,concediile de odihna ale soferilor se fac cu cardul scos din tahoraf iar orice zi de concediu trebuie inregistrat in baza de date a celor de la I.S.C.T.R.Din pacate sunt multe firme care nu respecta legea iar soferi care accepta orice magarie din ce in ce mai multi. >:(