Members zanfirion Posted July 24, 2012 Members Share Posted July 24, 2012 in procesul verbal scrie,,fermo administrativo ed affiidamento in custodia,,articol.214.acum fiecare gandeste in felul lui.dna maria de la arcese spune ca se cheama imobilizare eu zic ca este sechestrare,poate cineva sa dea un verdict?.multumesc. am mai avut probleme odata in spania din vina mea nu am avut sa dau amenda 125.eur am ramas in parcare mia luat actele mia lasat un nr.de tel si a doua zi cand am avut banii i-am sunat au venit am dat banii mi-au dat actele si gata.dar nu mi-au dat masina in custodie la nimeni,mi-au facut un proces de amenda,si atat.masina a ramas in custodia mea eram obligat sa stau langa ia . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members CatalinFCS86 Posted July 24, 2012 Members Share Posted July 24, 2012 ramane in custodia celor care a fost data , cred ca la vreun parc auto ACI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members maria Posted July 24, 2012 Members Share Posted July 24, 2012 dl zanfir o singura intrebare daca doriti sa imi raspundeti de ce nu ne-ati scris nici intr-un mesaj ca nu va lasa sa stati la masina? atat vreau sa stiu daca stiam acest lucru nu cred ca ne complicam atat de mult... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members FeriP Posted July 31, 2012 Members Share Posted July 31, 2012 Pai si care e diferenta dintre astea doua? ai primit masina inapoi sau nu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members VIRGIL TIMIS Posted July 31, 2012 Members Share Posted July 31, 2012 doamna maria are telefon cred ca si colegul zanfir ion are ,,,,,de ce nu va spalati hainele acasa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EX Staff VT880 Posted August 1, 2012 EX Staff Share Posted August 1, 2012 E' quanto contenuto nella circolare 21 settembre 2007, n. 300/26711 con la quale il Ministero dell'Interno chiarisce le nuove procedure con cui si dovrà applicare la misura cautelare del sequestro amministrativo e della sanzione accessoria del sequestro del veicolo secondo quanto previsto dagli articoli 213 e 214 CdS. Acest topic este blocat, nu incercati sa deschideti altele pe aceeasi tema, in plus va recomand sa va lamuriti in alta parte , nu transformati site-ul in loc de dezbatere sau acuzatii reciproce ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts