Members CIPRIAN_UK Posted July 26, 2012 Members Share Posted July 26, 2012 Firma din Anglia caută ansamble cap si semiremorca pt curse uk- Spania .se oferă 0.95 euro km , bani cash la fiecare cursa pt diesel si taxe. Se merge cu Ferry de la portsmouth la CAEN. Peajul pe Fr costa 65 euro pe sens iar pe Spania se merge pe naționale.pt cei care nu au semiremorca cu se poate închiria pt 500 euro. Plata la 30 zile. 00447713476773( eu nu Sant intermediar doar translator, vi se face legătura direct cu firma) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members alexb Posted July 27, 2012 Members Share Posted July 27, 2012 Mai bine postezi anuntul la bursa. Sa inteleg ca motorina si taxele de drum se platesc cash in avans la fiecare cursa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Dragosh Posted July 27, 2012 Members Share Posted July 27, 2012 Suna destul de bine anuntul ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members CIPRIAN_UK Posted July 27, 2012 Author Members Share Posted July 27, 2012 Da.se plătesc in avans. Euro cash. La plecarea din port( Southampton) .la fiecare cursa. I cursa are cel Putin 3000km .( nu am cont pe bursa.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members alexb Posted July 28, 2012 Members Share Posted July 28, 2012 suna intr-adevar bine anuntul dar...nu vreau sa dau cu parul, desi asa va parea; eu nu am mai intalnit pana acum vreo firma care sa plateasca cash motorina si taxele de drum, mai ales in west unde se folosesc carduri si pt a merge la toaleta. sau poate firma respectiva nu se califica sau nu poate obtine carduri ( o fi noua sau...sau!). repet, nu vreau sa dau cu parul dar cateva detalii ar fi binevenite despre acea firma pt a afla si noi istoricul ei. PS cand m-am referit la bursa, m-am referit la bursa din cadrul acestui site/forum - e rubrica separata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members CIPRIAN_UK Posted July 28, 2012 Author Members Share Posted July 28, 2012 Sefu îți da intre 1500 si 2000 euro la cursa depinde. Eu am mai întâlnit si in Danemarca la neptun transport imi dădea câte 3000 euro la cursa de Grecia .E f simplu dacă nu crezi vino si convingete. Îți da bani si tu ii dai factura. Dar dacă ai deja de lucru nu are rost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members CIPRIAN_UK Posted July 28, 2012 Author Members Share Posted July 28, 2012 E simplu.se face intre 12000 km si 14000, dar îți scade vreo 7 - 8 la suta din cauza mappointului.95 eurocenți e un tarif slab , dar pretul creste doar dacă reusesti sa ii faci pe ei sa depinda tine. De asta am dat anuntul. Sa adun 5 camioane si apoi ne impunem pretul. Cu un camion nu ai cum sa te impui. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members tzacanel Posted July 29, 2012 Members Share Posted July 29, 2012 spune-mi te rog care sunt pretentiile.ca am mai patit chesti de genu e prea batrina masina sau ca e doar euro 3. eu am o scanie din 2002 euro 3 cu vagon krone din 2000 decopertabil total cu 2,78 interior. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members CIPRIAN_UK Posted July 29, 2012 Author Members Share Posted July 29, 2012 Cer copii licenta asigurare cmr. Restul e treaba ta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members CIPRIAN_UK Posted July 29, 2012 Author Members Share Posted July 29, 2012 Nu cer euro 5. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members flo77 Posted August 28, 2012 Members Share Posted August 28, 2012 Ciprian daca mai e valabila oferta trimite-mi te rog un mesaj pe email. Mersi oricare ar fi raspunsul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members mercedes Posted September 14, 2012 Members Share Posted September 14, 2012 salut,Ciprian_UK ,daca mai este valabil te rog sa-mi trimiti pe maill... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members cradu2001 Posted March 25, 2013 Members Share Posted March 25, 2013 Firma din Anglia caută ansamble cap si semiremorca pt curse uk- Spania .se oferă 0.95 euro km , bani cash la fiecare cursa pt diesel si taxe. Se merge cu Ferry de la portsmouth la CAEN. Peajul pe Fr costa 65 euro pe sens iar pe Spania se merge pe naționale.pt cei care nu au semiremorca cu se poate închiria pt 500 euro. Plata la 30 zile. 00447713476773( eu nu Sant intermediar doar translator, vi se face legătura direct cu firma) SALUT...TE SUN SI ZICE CA NU-I BUN NUMARUL TAU...DACA VREI DA-MI UN MESAJ LA cradu2001@yahoo.com , daca mai este de actualitate, cu nr tau real...multumesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members danila gheorghe Posted March 27, 2013 Members Share Posted March 27, 2013 Am dori si noi o oferta-ghedentrans@yahoo.ro-Danila Gheorghe,ms Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members anghel_ghi Posted March 29, 2013 Members Share Posted March 29, 2013 salut domnu ciprian va rog sa-mi trasmiteti daca oferta cu anglia mai este de actualitate cortrans.2002@yahoo.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Marse Posted March 29, 2013 Members Share Posted March 29, 2013 Ultima vizită a lui Ciprian pe forum:16 Oct 2012, 12:04 Nu mi-as face sperante... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members saab Posted July 5, 2013 Members Share Posted July 5, 2013 Buna ziua,daca e valabila oferta contactati-ma pe adresa mariancostache70@yahoo.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members roberttt Posted July 14, 2013 Members Share Posted July 14, 2013 hello ciprian_uk. poti sa imi trimeti oferta pe mail? daca mai este valabila? robertt.popescu@yahoo.com sau aici.si lasa-mi un nr de contact. o seara buna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members luca constanta Posted October 3, 2013 Members Share Posted October 3, 2013 salut ciprian am un man euro5 si mar interesa daca mai este valabila oferta mersi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts