Members mariusmyi Posted August 30, 2012 Members Share Posted August 30, 2012 Salut tuturor ! Am si eu o problema cu un volvo fm 12 8x4 din 2000. La drum drept sau in panta taie acceleratia pentru putin timp(max 1 sec) si in momentul ala nu raspunde deloc apoi isi revine! Care este motivul pentru care se intampla acest lucru??Este destul de neplacut daca te surprinde in panta incarcat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Andreiliviu105 Posted August 30, 2012 Members Share Posted August 30, 2012 salut colegu dar forta are? cand accelerezi? dupa ce incepe sa se accelereze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EX Staff VT880 Posted August 30, 2012 EX Staff Share Posted August 30, 2012 Salut tuturor ! Am si eu o problema cu un volvo fm 12 8x4 din 2000. La drum drept sau in panta taie acceleratia pentru putin timp(max 1 sec) si in momentul ala nu raspunde deloc apoi isi revine! Care este motivul pentru care se intampla acest lucru??Este destul de neplacut daca te surprinde in panta incarcat. Senzor pedala acceleratie care da semne de oboseala , Volvo are comanda electronica . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members pericool Posted August 30, 2012 Members Share Posted August 30, 2012 Salut!! Aceeasi prb am avut o si eu ...eu am gasit 2 fire roase de soareci > ... la denivelari si cand inclina in partea dreapta ...ramaneam fara acceleratie ... totusi verifica si firele pe la motor ...in cazul meu ..prb era in cabina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts