Members mugurel Posted September 16, 2012 Members Share Posted September 16, 2012 salutare tuturor,stie cineva despre aceasta firma' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members manuck Posted December 7, 2012 Members Share Posted December 7, 2012 Salutare , stie cineva despre ceva detalii firma M-System din Radauti , cum se lucreaza la eu si cum platesc ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members gabivolvo Posted January 4, 2013 Members Share Posted January 4, 2013 Salut! Daca stie cineva ce curse fac? Sau alte detalii? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Rebelul Posted January 4, 2013 Members Share Posted January 4, 2013 firma este cunoscuta in zona...majoritatea masinilor le au pe comunitate,unele fac pt lkw walter italia -anglia,unele fac curse de olanda -belgia-anglia.masinile majoritatea bune,au luat 10 noi anul trecut.ca organizare is buni dar ca la orice firma romaneasca sunt unii soferi....este unul in special din gura humorului...nu dau nume,care se cred ca au prins pe dumnezeu de picioare.Moisuc ca asa il cheama pe patron nu stie prea multe din ce se intampla...are incredere in dispeceri care sunt 'unsi' de unii ca sa aiba bani mai multi la decont.pana acum nu am auzit decat de vreo 3 soferi care au avut probleme cu luatul banilor dar nu stiu ce sa zic...e impartita parerea.in rest am inteles banii la timp...cand revii de pe comunitate,ceeea ce nu e normal...dar se dau.au majoritatea masinilor sunt mercedes mp3 dar au si mp2 si cateva dafuri si 2 volvo parca care is pe romania-polonia si romania-ucraina.cam astea is datele care le stiu....a ...uitam...plata e la km 10c/100km plus salariul minim pe tara.drumuri bune va urez! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts