Jump to content

matelda tg. mures.


Recommended Posts

 • 4 months later...
 • Members

Salut colegilor! E cineva care poate sa-mi spuna un nr de telefon de la Matelda? M-am intalnit cu cativa colegi la Garonor langa Paris la un TNT si din ce mi-au spus baietii e ok ca program si bani, dar am fost cam pampalau si am uitat sa-i intreb si de nr de telefon. Deci daca are cineva un nr de telefon de la ei, sa-l scrie aici sau pe PM. Multumesc!

Link to comment
Share on other sites

 • Members

Colegule eu din cate stiu nu au numai vreo cateva masini, si pe aici prin Mures nu prea pleaca soferii de la firmele astea mici, ca astia deobicei platesc bine, deci in concluzie nu prea angajeaza, iar si atuncia cand o fac ma gandesc ca intra numai rudele si/sau prietenii soferilor.

Link to comment
Share on other sites

 • Members

Am vazut ca au multe camioane. Azi am gasit un nr de fix si am sunat, dar mi s-a spus ca momentan nu prea e de treaba si sunt multi, pe la sfarsitul lui februarie mi s-a spus sa revin cu un telefon. Totusi daca e vreun coleg printre noi, sa ne lamureasca cu firma asta?

Link to comment
Share on other sites

 • Members

are sediu in sg de mures..am fost in decembrie cere cel putin 1 an experienta.. si da cam 1200e si din cate am inteles se merge in echipaj si am intrebat atunci de ce cere 1 an experienta..si o zis ca nu sta nimeni sa te invete acolo.

Link to comment
Share on other sites

 • Members

Din cate vorbisem cu baietii, se plateste 1200e pe luna, iar ca program se sta 5-6saptamani pe comunitate si una acasa. Ce ma incanta la ei e ca desi sunt echipaj, fac aproximativ 3000km pe saptamana, iar din 7 zile doar 4 le muncesc, faza care am vazut-o cu ochii mei. Acum sa vedem cand o fi loc acolo ...

Link to comment
Share on other sites

 • Members

Sunt probleme cu banii? Cat se sta mai exact pe comunitate si cat acasa? Transportul stiam ca e asigurat, ma insel? Am facut un weekend la Garonor cu colegii de la Matelda si mai multe pauze de 9 ore tot acolo. Mitica bucatarul ce mai face? :) Nu stiu sigur daca era tot de la voi sau de la Ravitex, cert e ca omul e tare la gatit. Se intra doar cu recomandare sau si fara? Daca stii ceva despre angajari pe viitor, poti sa spui ca stiu cativa baieti dornici. Multumim si drumuri bune!

Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.