Guest Anonymous Posted July 14, 2013 Share Posted July 14, 2013 pentru firma. am prieten care la prima cursa de anglia a decopertat un vagon intr-un pod, l-au trecut la calais si i-au facut schimb de vagon si l-au trimis in anglia din nou....nu a avut nici o problema. la partea cu scosu de sub bucati nu mai rade asa cu pofta ca si pe tine poate sa te scoata la fel de greu ca pe un incepator. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members shaq Posted July 14, 2013 Members Share Posted July 14, 2013 Waberers poate fi o rampa de lansare.Pentru cei care au teama de angajare le spun ca proba e floare la ureche.De fapt probele ,sunt doua,teorie si condus prin parcare .La condus lucrurile stau cam asa : schimbi din 2 in 3 ,mai mult nu ai unde ca e curtea mica,faci o parcare pe stanga la 45 de grade intre jaloane, si mai mergi cu spatele cativa metri.Nu te pune nimeni sa o parchezi din prima dar daca din 4 incercari nu o bagi atunci sunt sanze zero sa te accepte.Asta am vazut o la proba din 29.05 unde din 12-14 oameni doar unul a picat.Ca sa ai sanse in meseria asta trebuie sa faci nu sa ceri ajutor si nici sa te sune cineva.in perioada de proba care poate dura de la una la trei luni se merge in echipaj iar banii in proba sunt :salariul pe tara plus 10 euro pe zi deci in jur de 450 de euro pe luna. Capul sus si curaj ca iese treaba ps si eu sunt incepator pe 40 de tone (in rest conduc de 18 ani mare parte pe 3,5t) cred si sper ca am facut o alegere mai buna decat Hart'l Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 e minim o luna acum sofer 2? eu dupa prima saptamana am vrut sa iau camion dar abia dupa 2 saptamani ma adus acasa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Atudorii Ionut Posted July 15, 2013 Members Share Posted July 15, 2013 Salutarile mele colegi...si eu doresc sa încep aceasta meserie de Cond auto pe TIR..Am 36 de ani căsătorit un copil locuiesc in Vatra-Dornei jud. Suceava.....dar ca mulți alți colegi întâmpina aceeași problema lipsa de experiența ..am citit tot felul de comentarii pro si contra..as dori un sfat...si un ajutor....o firma care ar lua sofer in echipaj ptr inceput..Va multumesc..drumuri buneeee...!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members lkw_daniel Posted July 16, 2013 Members Share Posted July 16, 2013 Salutarile mele colegi...si eu doresc sa încep aceasta meserie de Cond auto pe TIR..Am 36 de ani căsătorit un copil locuiesc in Vatra-Dornei jud. Suceava.....dar ca mulți alți colegi întâmpina aceeași problema lipsa de experiența ..am citit tot felul de comentarii pro si contra..as dori un sfat...si un ajutor....o firma care ar lua sofer in echipaj ptr inceput..Va multumesc..drumuri buneeee...!!! chiar la tine in dorna ai firma ! skip trans (jost group) gabriel diaconu ii directorul,,poti sa,l suni,dar daca esti din Dorna mai bine te duci personal biroul ii de la piata,n sus la parter la un bloc vizavi cu politia bafta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Atudorii Ionut Posted July 16, 2013 Members Share Posted July 16, 2013 Da multumesc..am fost la skip trans..si am vorbit chiar cu domnul Diaconu in persoana...mi a spus destul de clar sa merg la o firma sa fac experiența pe comunitate măcar 6 luni..si abia dupa mai stam de vorba...deci cu skip trans ul a căzut...multumesc oricum colegul..altceva mai concret......drumuri buneee in continuareee...!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Danny Posted July 18, 2013 Administrators Share Posted July 18, 2013 Vezi ca mai sunt niste topicuri.. si firme gen hartl, dumagas.. incearca la una din astea pt experienta.. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Atudorii Ionut Posted July 19, 2013 Members Share Posted July 19, 2013 Multumesc colegul Danny....acum recent ce mai știi...s au mai făcut angajări pe la hartl...sau ei fac angajări continu... Sau un coleg care s a angajat recent pe la Hartl..dacă poate sa ma ajute cu ceva inforii..;)multumesc drumuri bune tuturor colegilor... ai subiectul Hartl unde poti afla destule informatii, nu ""deraia"" tema si sa discutam si aici numai de hartl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members daniel89 Posted July 20, 2013 Members Share Posted July 20, 2013 buna seara care ma poate ajuta cu numele la firme ,date de contact,care angajeaza fara experienta ??sau daca lucreaza careva la vreo firma si au nevoie de soferi fara experienta!!!v-as fi recunoscator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members alex74 Posted July 21, 2013 Members Share Posted July 21, 2013 incearca la ciuc ( waberers ) sau la timisoara (harlt) gasesti numere de telefon pe paginile dedicate lor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members adryan90099 Posted July 28, 2013 Members Share Posted July 28, 2013 Salutare colegi. Pentru cei ce vor sa se angajeze la waberer's. Merge-ti la interviu, spune-ti ca ati mai lucrat 6 luni pe tir si asta e , nu verifica nimeni. Problema e ca se asteapta , eu amfost la interviu in oct si m-au chemat in februarie si de atunci sunt angajat la ei, nu iti trebuie nici o cunostinta sofer sa te ia cu el. Nasol e ca la inceput mergi in echipaj cu un veteran si u ca sofer incepator te plateste cu 10 euro pe zi , stai ca incepator in functie de tine 2/3 sapt poate si mai putin in functie de tine cum te descurci. Pentru incepatori e bine, eu nu am pus mana pe tir inainte de waberer si acum pot sa zic ca am facut toata europa si am trecut si prin multe, inzapezit, lanturi, siroco defect la -5 grade . Doamne ajuta ca au fost fara incidente rutiere. Asa ca incepatorii pot sa mearga linistiti, e un start bun. Nu se castiga cine stie ce dar in alta parte nu ma angaja nimeni, acum daca vreau sa ma angajez in alta parte nu comenteaza nimeni cand aude ca lucrez la waberers. Cu respect. Adrian Drumuri bune Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members iulian_grigoress Posted August 17, 2013 Members Share Posted August 17, 2013 domnul lentzu38 e un om rar, de ar fi mai multi ca el Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members dantar Posted October 17, 2013 Members Share Posted October 17, 2013 oricum, ca incepator, slabe sanse sa gasesti ceva de unu' singur. Va recomand sa contactati pe cineva care lucreaza la respectiva firma inainte de a bate drumul pana la interviu. Drumuri bune si sanatate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members MERCEDES26 Posted May 18, 2014 Members Share Posted May 18, 2014 NR. TEL WABERER'S 0748. 882987 PERSOANA DE CONTACT SE NUMESTE:BENKO ZSOLT SE FAC ANGAJARI LA WABERER'S nu mai scrie cu caps te rog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members dancubv Posted May 19, 2014 Members Share Posted May 19, 2014 Astazi am vb la Waberers cu domnul Zoltan , eu stau in B rasov mi-a spus ca pot veni la Waberers pentru a da o proba . Eu am 24 de ani si nu am experienta am cat CE din dec.2013 , atestat marfa , ADR si cartela tahohraf. Saptamana viitoare ma duc sa dau o proba , imi poate spune cineva in ce consta aceasta proba ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members freelancer33 Posted May 19, 2014 Members Share Posted May 19, 2014 In general te va pune sa cuplezi si sa decuplezi semiremorca de capul tractor, sa faci o parcare cu spatele ( la rampa ) si eventual ceva cunostinte de legislatie ( timpii de conducere , ADR - daca e cazul ) si poate ceva geografie ... Succes !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members francisc39 Posted June 1, 2014 Members Share Posted June 1, 2014 se fac, dar pe ungaria si nu e rentabil statul ungar opreste foarte mult di bani. taxe. am avut o descarcare chiar langa baza lor si am stat de vb cu un coleg care lucra la ei. i-si retrag masinile de pe romania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members lentzu38 Posted February 25, 2015 Author Members Share Posted February 25, 2015 Salutare colegi si viitori colegi, ma numesc Laurentiu acum lucrez la Waberers nu pot spune ca sunt incepator ptr ca acum am cam 3,5ani de sofer pe Tir pe extern, vreau sa va spun celor ce intrati ca incepatori ca daca va doriti sa faceti meseria asta nu va lasati impresionati negativ de vorbe credetima ca nu e chiar asa de greu precum vor unii sa para e chiar ff simplu trebuie doar un pic de ambitie si ca sfat va spun sa incercati la Waberers, aici angajeaza si fara experienta dar tre doar sa spuneti cand sunati ca aveti experienta ptru ca la interviu si la proba practica nu ii intereseaza daca ai facut Tir sau comunitate tre doar sa sti sa mergi cu camionul sa-l dai cu spatele si can atat. Acum las un nr de tel. la care sa incercati ptru progamare la interviu, dl Andras Ede Waberers International RO 0757062600, eu zic sa incercati nu aveti ce pierde, si pentru cine vrea mai multe informatii las nr meu dar rog seriozitate 0749****** (tel. sters la cerere) valabil si ptr cine vrea sa se formeze pe Tir in comunitate, va salut si va urez succes si numai drumuri bune. Pentru cine nu stie firma se afla in Miercurea Ciuc pe str. Harghita nr101 Salutare stimati colegii!!! Revin asupra topicului precizand ca nu mai lucrez la Waberers de 1an si nu mai sunt informatiile de actualitate ceea ce pot sa mai spun din informatii primite de la fostii colegi este ca la waberers se fac incontinuare angajari chiar si incepatori conditiile nu cred ca sau schimbat din ce am inteles deci incercati la Miercurea Ciuc sau cautati informatii de contact pe google waberers.ro. Mult succes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts