Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content

Danny

Administrators
 • Posts

  803
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Danny last won the day on April 3 2018

Danny had the most liked content!

About Danny

 • Birthday 05/29/1988

Profile Information

 • Gender:
  Masculin
 • Location:
  Flensburg, DE

Recent Profile Visitors

6,890 profile views

Danny's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Dedicated Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

156

Reputation

 1. Salut. Pe Polonia sunt anumite autostrazi care merg platite cu ViaToll direct (e un aparat care-l poti cumpara din anumite peco-uri din PL, in special BP, si le poti face prepay - adica platesti inainte sau postpay - iti ia bani de pe card in functie de cati km faci), altele care le platesti cu cardul la bariera. Parcarile pe autostrada sunt free... Aici ai un calculator ViaToll http://213.25.68.37/tc/Default.aspx?lang=en&AspxAutoDetectCookieSupport=1
 2. Vezi pe facebookul SOFERII.RO, ca a fost pusa intrebarea si sunt colegi ce au trecut Virusul il poti lua oricand.. de pe oriunde.. deci e dupa cum o vrea Dumnezeu ..
 3. Eu saptamana viitoare urmeaza sa plec.. voi pleca cu masina personala cu inca 2 colegi. Din ce m am interesat, daca dovedesti cu contractul de munca (eventual o adeverinta de la firma) precum ca mergi la munca (sa preiei camionul din locul X) n-ar trebui sa fie probleme pe la vama. Referitor la situatia expusa de tine.. eu am renuntat de mult la a mai merge cu microbuze/etc din cauza marlanilor de care am tot avut parte de-a lungul calatoriilor... asa ca.. masina personala. Si inainte, cand mergeam singur, tot cu masina personala mergeam.. chiar de ma ajungea dublu drumul (ca si bani ma refer), macar eram linistit. Acum mergand cu inca 2 colegi.. e mai OK.
 4. Sumar Site / 12 luni Bounce: 76.6% Durata Vizita: 2' 56" Vizitatori/luna: 10.760 Afisari/luna: 23.946 Vizite/luna: 14.301 Afisari/Vizita: 1.7
 5. Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat că șoferii de camioane care vin din zone devastate de noul coronavirus scapă de carantină doar în cazul în care nu prezintă simptome. Citeşte întreaga ştire: Șoferii de TIR care vin din „zone roșii” scapă de carantină doar dacă nu au simptome https://www.libertatea.ro/stiri/soferii-de-tir-care-vin-din-zone-rosii-scapa-de-carantina-doar-daca-nu-au-simptome-2916500
 6. Stiu de ordinea la cuplare, n-o folosesc intotdeauna, insa eu unul mereu agat remorca dupa care cuplez furtunele, in felul asta remorca "nu mai misca". Stiu.. la frig e mai dificil de facut asta...
 7. Cu casele de expeditie, poate o sa fii mai bine platit la cursa, insa nu cred ca-ti pot garanta curse cursiv, la modul una dupa alta.. pe cand companiile mari poate platesc mai putin, insa ai "cursivitate"..
 8. Stai linistit, ca majoritatea celor care lucreaza prin vest, lucreaza cu contracte de Romania incadrati cu salariul minim pe economie + diurna. Cat despre salariu echivalent cu al presedintelui ... si aici e discutabil
 9. Sunt mai multi factori pentru care nu se mai gasesc soferi ... intradevar, cel mai mare factor e salariul, urmat, parerea mea, de conditiile de munca. Cand te duci la angajare ti se da un camion de ti-e frica sa deschizi portiera (sa nu pice din balamali), urmat de infrastructura (faci pauze pe unde apuci, te miri prin ce boscheti, asteptand sa ti se fure motorina), etc. Daca ar colabora putin patronii (prin cresterea salariului, asigurarea unor conditii si echipamente de lucru optime) cu statul roman (prin asigurarea infrastructurii, parcari, etc) alta ar fi situatia... insa pana atunci, suntem sclavi moderni prin vest.
 10. Cam toate firmele angajeaza soferi incepatori pe care-l da in echipaj la inceput cu unul experimentat. Important e sa te indrepti catre o firma care sa te plateasca OK, chiar daca esti incepator... pentru ca majoritatea profita de incepatori si nu le da banii care ar trebui.
 11. Cel mai bine cititi prospectul sau adresati va unui medic... nu e tocmai OK sa va documentati de pe internet in privinta asta.
 12. Si spune-ne si de unde ai internetul (tara in care esti, oferta de net, etc)
 13. Nu inteleg de ce trebuie sa se pronunte fiecare tara asupra acestui aspect cand Curtea Europeana de Justitie a spus ca repausul saptamanal in cabina este interzis.
 14. Cati crezi ca isi vor face acest "abonament" ? Majoritatea cauta informatii gratuite ... cand ii pui sa plateasca, fug. De aia e mai bine cu donatul .. cine vrea sa ajute, poate ajuta.. cine nu, nu. Nu e nimeni obligat.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.