Members aurelianmarianm 0 Posted January 22, 2013 Members Share Posted January 22, 2013 Salut, Poate a mai fost deschis acest subiect,insa dupa parerea mea,nimic convingator pentru noi incepatorii! O sa ii rog pe cei mai vechi sa ne ajute si sa fie ceva mai rabdatori cu noi si sa ne ofere cateva indicatii despre locuri de munca! Va multumim! Quote Link to post Share on other sites
Members ADY_POG 0 Posted January 22, 2013 Members Share Posted January 22, 2013 De ce i-ti mai omori tastatura degeaba...nu faci nimic pe internet...sau ai sanse foarte mici...da-i bataie la sediul firmelor si intereseaza-te...si eu sunt in aceeasi situatie Quote Link to post Share on other sites
Members aurelianmarianm 0 Posted January 22, 2013 Author Members Share Posted January 22, 2013 Nu astept sa ma angajeze cineva din fata calculatorului...vreau doar ca cine are cunostinte sa posteze aici nume de firme unde am putea avea si noi ceva sanse! Quote Link to post Share on other sites
Members soferik30 1 Posted January 22, 2013 Members Share Posted January 22, 2013 din curiozitate,ai citit regulamentul acestui forum? Quote Link to post Share on other sites
Moderators cico_3504 520 Posted January 22, 2013 Moderators Share Posted January 22, 2013 ai mai deschis un subiect cu aceiasi tema,citeste te rog regulamentul si o sa observi undeva ca se spune ceva despre flood.Referitor la intrebarea ta firmele care accepta incepatori sunt putine,le poti numara pe degetele de la o mina . Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts