Members CNA25 Posted February 7, 2013 Members Share Posted February 7, 2013 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members truckman Posted February 7, 2013 Members Share Posted February 7, 2013 am ras de idiot dar m-am si intristat totodata ca unii ca astia pateaza 'obrazul' unui oras ca TIMISOARA .(baiatul cu Raba i-a dat o lectie )Respect Timisoara primul oras din EU care a avut iluminare stradala electrificata !! (sper sa nu ma insel) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members sebythetank Posted February 7, 2013 Members Share Posted February 7, 2013 Stiti vorba aia: Prostu` nu e prost destul daca nu e si fudul? dupa ce ca a fost idiot si cretin gagiu` din imagine mai vroia sa si intre cineva in apa sa ii lege chinga nu cumva sa isi murdareasca hainele de firma.....eu sa fi fost in locul celui cu gazu` il lasam sa vada ce inseamna sa fii cretin si sa mai si semnalizezi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members johanis72 Posted February 18, 2013 Members Share Posted February 18, 2013 pateaza 'obrazul' unui oras ca TIMISOARA te pomenesti ca timisoara era orasul fara uscaturi. peste tot sunt cocalari d-astia; eu ce-ar trebui acum sa fac in bucuresti, sa nu mai ies din casa de rusine la cati cocalari sunt pe strazi? cred ca bucurestiul e pe primul loc. oricum, ei singuri se fac de ras, nu avem noi treaba cu ei. nu ai ce sa faci, decat sa stai pe margine si sa te minunezi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members maramu` Posted February 18, 2013 Members Share Posted February 18, 2013 ala 4x4 adevarat!!! \m/ vorbesc de ala verde! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members sandero666 Posted November 19, 2013 Members Share Posted November 19, 2013 IMS sau GAZ ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members FeriP Posted December 8, 2013 Members Share Posted December 8, 2013 Hahah, cum da el la 5:50 cu mana prin apa, de parca ajuta jipanu sa purceada mai repede! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members gvaidean Posted January 12, 2016 Members Share Posted January 12, 2016 Mă întreb și vă întreb, ce oare căuta mașina aia de poliție acolo? Eu totuși cred ca echipajul se mira ca a plouat și s-au bucurat când a venit Tuaregul, or fi crezut ca e Soarele. Oare au dat și ei o amendă la cocalar? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts