Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

TOTAL BULDING INVEST IASI de evitat,sunt niste ESCROCI


Postări Recomandate

  • Members

[-x[-x DE EVITAT FIRMA TOTAL BULDING INVEST IASI SUNT NISTE ESCROCI SI MINCINOSI :^o:^o[-x[-x

SUNT CEI MAI MARE ESCROCII!!! :^o SI MINCINOSI CE I-AM INTALNIT PANA ACUM ,MAREA FIRMA DE TRANSPORT TOTAL BUILDING INVEST DIN IASI.OBLIGA SOFERI SA MEARGA CU MAGNETUL!!! SI SCHIMBA SOFERI DE IN FIECARE LUNA !!!!

PENTRU ALTE INFORMATII REVIN !!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 5 months later...
  • Members

atentie angajatori!!! acest domn nu este decat un dipsoman si escroc mincinos, precum ii place sa spuna despre altii, care nu mai lucreaza la aceasta firma, deoarece a mintit la angajare, prin prezentarea unei fise medicale neconforme cu realitatea, el fiind bolnav de diabet. a fost prins in timpul unei curse cand isi injecta insulina !!! plus alte abateri de mare sofer profesionist, care habar nu are despre programul de condus si este plin de abateri. cine este curios si vrea sa stie numele real al acetui domn, sa contacteze administratorul firmei. din bun simt nu il fac public!!! daca are curaj acest individ, sa nu se ascunda in spatele pseudonimelor! multa bafta la angajare mosulica, sa vad cine o sa te tina pe tine angajat in Iasi. roaga-te sa gasesti un fraier de unde sa iesi la pensie. iti fac recomandari bune in continuare!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

valy_iasi am rugamintea de a explica de ce ai spus aceste lucruri despre firma respectiva.. altfel ramin doar niste zvonuri sau birfe.....

......ulterior mariana iti va da replica....

.....Aceasta disputa vreau sa se faca fara a se ajunge la jigniri sau incalcarea regulamentului....In acest mod vom avea toti colegii destule informatii pentru a intelege ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Buná. Eu sînt interesat sá aflu numele lui si voi cáuta adresa pentru a má pune în contact cu voi. Însá, dragá Mariana, dacá ai replicat în calitate de reprezentantá a acestei firme, ced cá ar trbui sá adoptezi un ton mult mai diplomatic. E adevárat cá actitudinea individului în cauzá este de neacceptat si de acuzat. Din pácate mai sînt elemente asemánátoare,care denigreazá atît persoane cît si institutii, fie ele de stat sau particulare, ce te poartá prin tribunale cu toate consecintele ulterioare, însá noi, cei ce trebuie sá-i suportám si sá le demontám masinatia calumnioasá, nu ne putem permite sá le dám satisfactie, cálcînd prin acelasi noroi, ci trebuie sá-i obligám pe ei sá calce pietre, pentru a nu se mînji(misiune imposibilá de multe ori), prin exemplu de conduitá, argumente veridice si multá rábdare. Te rog sá nu má interpretezi gresit, însá crede-má cá stiu foarte bine ce vorbesc. Saludos.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.