Members ion67 Posted October 10, 2013 Members Share Posted October 10, 2013 domnilor de la ISCTR, am o intrebare. lucrez la o firma din satu mare unde mi se forteaza mana sa merg peste program si se sugereaza voalat sa folosesc magnetul, bineinteles in cazul depistarii in trafic a neregulilor de pe cardul tahograf sau se gaseste magnetul pus cuantumul amenzilor este suportat de catre sofer. de ce oare trebuie sa fac asta in favoarea firmei? va rog mult sa-mi spuneti ce sa fac sa pot respecta normele AETR. DACA LE RESPECT SUNT DAT AFARA DACA NU SUNT AMENDAT,DEOARECE ADINFINITUM NU POT SCAPA DE CONTROALE. firma e ave impex . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Mario Bandit Posted October 10, 2013 Administrators Share Posted October 10, 2013 aici cu greu intra cei de la isctr , incearca cu o vizita la biroul teritorial sau cu o denuntie aici : www.isctr-mt.ro . la la fel poti face reclama aici pe forum . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts