Members costy67 Posted October 15, 2012 Members Share Posted October 15, 2012 Urmeaza CIP-ul dupa ureche... Drumuri bune si bafta maxima ! Marea majoritate a firmelor mare au masinile monitorizate,stiind pina si consumul real de carburant al acestora.Cu toate astea sunt impuse norme de consum aberante si incorecte,soferii platind diferentele dintre consumul real si cel impus.Cred ca urmeaza cip-ul. > Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members captainsmith Posted October 17, 2012 Members Share Posted October 17, 2012 Cred cel mai bine ar fi ca la soferi sa fie scrise raporatele care se poate verifica.EX: Daca a stricat marfa in timp ce o transporta din vina sa, dovedita in raportul politiei daca a fost accident, sau printr-un alt mijloc de incredere si universal verificabil si la fel pentru angajator, unde sa poata fi marcat daca nu a facut plata la timp, cu dovada fiind factura/proforma emisa etc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members ghita sandru Posted April 10, 2013 Members Share Posted April 10, 2013 fratilor soferi imi place ca dupa 23 ani de democratie ne faceti tot felul de programe prin care ne controlati la consum la felul de co nducere la furt de combustibil si dupa cite inteleg ne mai face si si cazier.bravo bine ca la patroni nu le face nimeni un istoric cum or ajuns sa aiba firme de transport. citi dintre ei ori fost bisnitari sau so ocupat cu tigari sau alte mirsavii acum sint la costum la ml cu o armata de dispeceri care numa logistica ni cunosc care nu stiu ce inseamna camionu .si noi care facem activitatea asta de transport si care culmea conform legislatiei in vigoare nu avem voie sa fim platiti ca km.si care mai nou platim si daune in caz de accident sau probleme cu marfa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members deka Posted April 10, 2013 Members Share Posted April 10, 2013 bravo.esti sofer si ai curajul sa spui ce te doare.daca ar fi toti cei ce se cred tiristi nu pup ...la fel .altfel ar merg treaba .bravo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members schumy Posted February 7, 2014 Members Share Posted February 7, 2014 Si asa soferul e piesa dintre volan si scaun si se schimba usor. Soferul e controlat si patronul stie tot de el si starea de stres in timpul conduceri dar cu noi soferi cine tine cine ne ajuta sa gasim firma ideala? Daca exista asa ceva in ro. De noi nui pasa la nimeni.!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members lkw_daniel Posted February 7, 2014 Members Share Posted February 7, 2014 Si asa soferul e piesa dintre volan si scaun si se schimba usor. Soferul e controlat si patronul stie tot de el si starea de stres in timpul conduceri dar cu noi soferi cine tine cine ne ajuta sa gasim firma ideala? Daca exista asa ceva in ro. De noi nui pasa la nimeni.!!! Te.ai intrebat vreodată dacă 'firma ideală' caută din greșeală și ei ' șoferi ideali'? Oricum....sloganurile ce le zici...mă abțin sa zic mai multe... Baftă....vouă. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts