Guest Anonymous Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Citeva Mack-uri noi si vechi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members ionut rm Posted March 15, 2010 Members Share Posted March 15, 2010 Interesante am un renault magnum cu motor de mack super putere Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 pentru ionut rm, probabil conduci ceva similar . Dar apropo de Renault Magnum, un amic mi-a spus cu ceva ani in urma ca acest model apartine de fapt rusilor (e conceptia lor), dar fiindca odata cu destramarea fostei URSS si instaurarea "haosului" la ei, nemaiavind bani pentru lansarea in fabricatie, l-au vindut francezilor. Cunoaste cineva care este realitatea ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tavy985 Posted March 15, 2010 Members Share Posted March 15, 2010 Ooooo, super poze ken, sper sa mai pui.Vine vara.....daca nu pui mana pe aparat si sa faci multe poze cu camioane de prin parcarile de acolo, o sa te pedepsim . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Frumoase pozele!Pacat ca nu sunt si camioanele asa de fiabile!adica,de ce sa vorbesc prostii,am inteles ca noile motoare Mack sunt destul de bunicele,nu vorbesc din experienta proprie (ca n-am avut ocazia sa le testez)ci din auzite de la colegi care chiar au camioane Mack,singura mea experienta cu Mack a fost o rabla de Vision cu motor de Renault cu care am avut numai probleme!De atunci nu mi-a mai trebuit Mack,din cate aud de la amicii care au Mack cu noile motoare Mack sunt destul de bune,dar eu nu mai am incredere sa le incerc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EX Staff VT880 Posted March 16, 2010 EX Staff Share Posted March 16, 2010 Ken,pina nu experimentezi nu poti judeca , fiie el si un "harb", iar " gura lumii ........" !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members ionut rm Posted March 16, 2010 Members Share Posted March 16, 2010 Nu stiu prea multe despre camioanele mack dar vam zis detin un renault magnum cu motor mack si repet sunt multumit E3 480 CAI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts