Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content

Atentie la rovignete-sunt falsuri in piata


Guest Anonymous

Recommended Posts

Guest Anonymous

Poate stiti poate nu, in ultima vreme au aparut foarte multe rovignete false sau aproape false.CNADR a inceput o campanie de verificare mai riguroasa in privinta taxei de drum din romania si bineinteles ca au si trecut la sanctiuni drastice chiar daca cei in cauza sunt si ei parte vatamata in aceasta ecuatie.

Asadar daca v-i se propune vreo varianta mai ieftina pentru a plati taxa de drum, aveti mare grija ce cumparati

Amenzile nu sunt deloc neglijabile, avand in vedere ca sunteti penalizati ca si cum nu ati avea taxa platita, adica amenda 4500ron +1210 euro despagubiri catre CNADR si bineinteles dosar penal pentru fals si/sau uz de fals.

Deci, trebuie sa aveti rovigneta formata din doua componente (cea care se pune in parbriz si cotorul care se pastreaza pentru control), bonul fiscal sau factura in care se specifica valabilitatea rovignetei.

Cred ca era normal sa fim avertizati pe  cale oficiala din partea CNADR care oricum este direct interesata sa incasese banii .

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonymous

Mai nou acuma se suspenda si certificatul de inmatriculare pentru lipsa robineta, si nu il mai vezi decat dupa ce achiti taxa  de 1210 euro la cursul zilei platii.Daca iti permiti luxul asta poti sa mergi si fara.

Asta nu inseamna ca ce ai zis despre drumuri nu este adevarat

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonymous

In urma cu vreo' doua luni se plangea un coleg pe statie ca la prins arr-ul, vreo' 6000 lei amenda, dosar, ca ar fi rovigneta falsa. De atunci, aproape zilnic aud de arr in zona.

Despre drumuri...

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonymous

Vin-o si fotografiaza craterele din podurile din Letea(centura Bacaului dinspre Suceava), nu mai zic  de santurile de pe centura Bucurestiului, ce sa mai... 80% DIN DRUMURILE TARII SUNT VARZA, DAR TAXELE SI CONTROALELE CRESC IN ACELASI RITM CU GROPILE.

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonymous

Anul trecut s-au apucat baietii sa refaca pe e85/dn2 pe la Calimanesti, Haret cu toate ca deabea erau cateva crapaturi in asfalt dar in Onesti, intersectia Bacau-Comanesti-Adjud pana la Radeana(iesirea spre Adjud) nu se deranjeaza nimeni sa faca ceva cu gropile si denivelarile din '??? ASFALT ???' . Bine acum e plin de gropi pe e85, in Adjud, Tisita ... in apropiere de locul unde au asfaltat anul trecut

La noi nu se plateste taxa de autostrada(ca nu avem), nici de pod(avem podurile de dupa al-doilea razboi, nimic nou), dar in schimb platim taxa de... 'ULITA'

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • Members

Oricum, in restul tarii mai sunt cum mai sunt drumurile, da aici la noi in zona asta a Ardealului sunt varza complect. este o linie fff clara care delimiteaza aceasta zona: incepand din varf de la Prislop, apoi Sacelul, Dej si Satu-Mare, tot e varza. Ma refer in special la caile principale de transport. Cred ca suntem singura tara din lume in care se plateste o taxa de drum dupa care nu se vede nici un rezultat, numai gropi, restricii si bataie de joc. Cel mai dureros este ca principalii vinovati suntem noi, cei care ne lasam calcati in picioare si nu ptem sa ridicam capul de jos si sa dam cu pumnul.......... oriunde, numai sa dam! Dar ce vb eu aici sunt toate vb in vant, asa ca, drumuri cu cat mai putine probleme va doresc!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • Moderators

volvo_freak sa dai o fuga si pe la noi pe la Iasi sa vezi aici drumuri "varza".. in special daca intri pe national dinspre vama sculeni catre botosani pe drumul "hotilor" cum le zicem noi(este o sosea mai ...dosnica catre botosani), este mai rupta decat popoul unei fetitze de pe centura timisoarei.. ;D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.