Members eugen_soft Posted January 27, 2014 Members Share Posted January 27, 2014 Salutare as dorii sa pun, niste manuale service de camioane pe forum in aria, service camioane sunt in format pdf, si am incercat dar mi a dat urmatoarea eroare. Mărimea fişierelor ataşate este prea mare, mărimea maximă a fişierelor de încărcare este de 4 MB. Rețineți că mărimea este setată în php.ini şi nu poate fi suprascrisă pdf-urile sunt cam de 7.14 mb sunt manuale de iveco stralis euro star euro tech de daf mai multe sper sa, nu deranjez rog un moderator un administrator de forum se poate face ceva ca sa le pot posta le consider utile eu lucrez cu ele sunt de mecanica de electrica interpreteaza codurile eroare on board interpretare si solutii de, remediere a defectiuni la motor transmisie sis franare ebs ceva de renault magnum premium tot ce am este format pdf am zis poate sunt de folos si pentru ceilanti colegii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Mario Bandit Posted January 27, 2014 Administrators Share Posted January 27, 2014 Salut Eugen , da sunt binevenite si iti multumesc eu in numele celorlanti interesati . Te rog sa te pui in contact cu administratorul Danny , el e cel cu ,, butoanele ,, pe aici . Toate cele bune Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members eugen_soft Posted January 28, 2014 Author Members Share Posted January 28, 2014 Multumesc Mario o sa i trimit un mesaj in pm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts