Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Stefan92

Members
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Stefan92

  1. Salut colegii ,ceva informatii noi despre transcom ? M au chemat la un interviu ,vreau sa stiu daca s seriosi .
  2. Salut dai examen pentru subcategoria C1 ca si la celelalte categorii si poti conduce vehicule care au maxim 7,5 tone problema e ca sunt f. putine scolile care scolarizeaza pentru subcategoria c1
  3. ms mult colegii pt raspunsuri inactiv,inchis
  4. Colegii am o nelamurire . Din lipsa de altceva m am angajat ca sofer personal dar fara contract .Daca sunt oprit de politie sau alte institutii de control ce pot pati?Sunt pasibil de vreo amenda?
  5. Stefan92

    Totul despre ADR.

    am o intrebare cu schimbarea asta de lege de la ce varsta poti face ADR?
  6. Si totusi ,daca cineva sub 21 de ani ar dori sa faca C1 ,C1E , cum ar trebui sa procedeze ? Nu cred ca este vreo scoala care sa aiba subcategoriile respective .
  7. din 16 a zi de cand ai picat traseul te duci s a te programezi iar pentru traseu platesti taxa de 5 lei sau depindede cate ori ai picat si da , tre s a dai sala din nou da e pe bune, doar prima oara ai masina la traseu fara s a platesti dupa e 50 de lei taxa de examen
  8. Am si eu o intrebare ,de exemplu daca obtii categoriile C,CE inainte de ianuarie 2013 si neavand 21 de ani poti conduce peste 7,5 tone dupa aceasta data ?
  9. cred ca asta lamureste pe toata lumea : Art. 4. - (1) Conducatorii auto ce fac obiectul prezentului ordin pot conduce vehicule destinate transportului rutier de marfuri in urmatoarele conditii: a) conducatorii auto titulari ai unui CPI pot conduce de la varsta de 18 ani vehicule din categoria C1, C1E, C si CE; conducatorii auto titulari ai unui CPIa pot conduce: ▪ de la varsta de 18 ani vehicule din categoria C1 si C1E; si ▪ de la varsta de 21 de ani vehicule din categoria C1, C1E, C si CE. (2) Conducatorii auto care fac obiectul prezentului ordin pot conduce vehicule destinate transportului rutier de persoane in urmatoarele conditii: a) conducatorii auto titulari ai unui CPI pot conduce de la varsta de 21 de ani vehicule din categoria D1, D1E, D si DE; conducatorii auto titulari ai unui CPIa pot conduce: ▪ de la varsta de 21 de ani vehicule din categoria D si DE, utilizate pe curse regulate de pasageri pe o distanta maxima de 50 km, si vehicule din categoriile D1 si D1E; ▪ de la varsta de 23 de ani vehicule din categoria D1, D1E, D si DE, indiferent de tipul de cursa si de distanta parcursului.
  10. Vroiam sa va mai intreb cat e valabil atestatu asta CPI?
  11. Cu b ul nu mi fac probleme .C,E astea vor fi mai greu de luat .
  12. pentru b,c,e cred k imi ajung 3000 ron fara atestate. cel mai sigur dupa pasti ma voi inscrie .vroiam sa va intreb daca ma pot inscrie pentru toate 3 odata .
  13. Se poate cu atestat CPI si de la 18 ani am aflat azi tot ce trebuia
  14. bafta si tie si sa auzim numai de bn o sa ma duc sa ma inscriu si eu la o scoala de soferi
  15. Mersi mult pentru lamurire bafta si sa ti gasesti locu de munca dorit
  16. nu as vrea sa lucrez de pe acum pe camion numai ca dispun de o suma de bani si as vrea sa sa le am facute nu stii cand ai nevoie de ele .cat te a costat pe tn cu tot cu atestate?
  17. Stefan92

    Atestate

    Salut care e diferenta intre CPI si CPIa ?
  18. si dupa am mai citit despre atestat care e diferenta intre CPI si CPIa ?
  19. Salut sunt nou pe aici si vroiam sa va intreb daca 21 de ani e varsta obligatorie pentru categoriile C,E deoarece peste o luna vreau sa ma apuc de scoala de soferi avand doar 18 ani sunt cam confuz deoarece unii spun ca se poate unii spun ca nu .
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.