Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

clau1977ro

Members
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de clau1977ro

  1. Nu este soferul de vina. Nu avea cum sa o vada. Nu ar fi trebit sa treaca asa pe trecere pentru ca nu este in Razboiul Stelelor sa fie protejata de JEdy s-au mai stiu eu cine. Condoleante familiei. Am si eu o fetita de 6 ani. Pana una alta, hai sa belim noi ochii ca, daca nu, belim altceva si nu e bine. Sa ne fie invatatura de minte tuturor si sa ne asiguram un pic mai mult la curbele la dreapta. Si sa multumim din inima partidului pentru drumurile sigure pe care ni le ofera.
  2. clau1977ro

    Totul despre ADR.

    Eu fac ADR-ul acum. costa 450 ron, material didactic iti este oferit de scoala, daca este o scoala serioasa. Eu fac ADR-ul la CASADI, in Brasov, si este cea mai serioasa scoala din tara. La alte scoli faceti pe riscul vostru si pe banii vostri. Nu sunt necesari nici 2 ani de experienta nici nimic. Te duci la scoala si il faci si gata. Eliberarea certificatului costa undeva intre 40-50 ron si gata. Sfatul meu..mergeti la o scoala ca lumea de la inceput, nu faceti economii ca este greu dupa. Mie, in pretul scolii mi-a intrat si materialul didactic, pe cand la scolile de mana a doua, te incanta ca platesti cu 50 de ron mai putin, dar dai 150 ron pe material didactic si nu ajungi nicaieri.
  3. Buna Tuturor, Sunt mandru posesor de BE si CE. deci sunt profesionist. Doresc doar sa ma laud cu achizitia de ABC-dar. si sa vad daca functioneaza contul meu aici. Ma bucur sa vad ca mai sunt si romani fericiti si multumiti cu banii. Bineinteles, nu am experienta deloc, in afara de cea obtinuta la scoala CASADI din Brasov, dar voi incerca sa il contactez pe Dl.Viorel sa vad ce poate face pt mine. By the Way, la scoala Casadi chiar se face scoala, pentru cei interesati. Mi-as dori sa fac parte din echipa. Multumesc mult de informatii. Cu Stima Claudiu - Brasov
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.