Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

iulix9

Members
  • Număr conținut

    42
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de iulix9

  1. Azi pe la ora 18 s-a rasturnat un coleg,un daf de SV,transporta placi osb(marfa era ancorata bine),cred ca incarcase de la Kronospan (BV),soferul nu a patit nimic. Camionul era perfect paralel cu soseaua,drumul a fost blocat pe amandoua sensurile de circulatie,probabil soferul a adormit,si a intrat cu roata din dreapta fata in sant,(explozie nu)s-a trezit,apoi a tras prea tare de volan stanga,si s-a rasturnat. Traficul a fost blocat aproximativ 3-4 ore. Cand voi face rost de poze,am sa le postez.
  2. eu am sub 21 ani, de ce mi-au dat CE ?? erau beti?drogati?
  3. ''in tara se poate conduce ,afara nu se poate conduce sub 21 ani'' cine ti-a mai zis si porcaria asta? oamenilor,nu mai scoateti din burta atatea,ca veti slabi! Daca vrei sa stii, in ''afara'' nici nu iti cere atestatul, ai CE pe carnet? ai stegulet UE pe carnet? ce mai vrei? ce tot aveti cu 21 ani??
  4. iulix9

    Concurs

    Motociclistul. Nu avea casca.
  5. 1. Pentru eliberarea cartelei conducătorului auto, solicitantul trebuie să depună personal la sediul oricarei agenţii A.R.R. un dosar care să cuprindă următoarele documente: a) cererea tip (model anexa nr. 1) va fi completata cu pixul, citet, cu majuscule sau dupa caz prin bifarea cu „X” a casutei corespunzatoare. Se admite si completarea prin dactilografiere. Cererea va fi de format A4 si se completa pe ambele parti ale imprimatului.(vei gasi la sediul ARR) copia actului de identitate (buletin/carte identitate/paşaport după caz); c) copia permisului de conducere – valabil pentru cel puţin una din categoriile C, C1, D şi D1; ( pe aceeasi foaie sa fie si permisul si buletinul) d) actul prin care se dovedeşte dreptul de muncă în România, in cazul cetăţenilor străini, alţii decât cetăţenii statelor membre ale Uniunii Europene; e) copie a documentului/documentelor prin care se dovedeşte că solicitantul străin a avut reşedinţa curenta in România în ultimele 185 de zile cel puţin; f) fotografie color actuală a conducătorului auto in format 25 x 32 mm; g) dovada efectuării plăţii pentru eliberarea cartelei de conducător auto.
  6. Ieri am dat si eu traseul la CPI,a fost usor, nici o problema, daca inveti,il iei 100%
  7. normal.era de stiut..odata ce patronu' nu mai e.. firma se duce de rapa,fiecare face ce vrea.
  8. iulix9

    Iveco Stralis

    Iveco mai tare ca Actros?? cred ca glumesti..
  9. Sunt si multi ''smecheri'' in Romania care merita impuscati. Ce intrebare... de ce m-ai oprit? cum de ce...ca asa vrea el..control....sa-mi.........
  10. Salut Cosmin! Nu stii au zis ceva daca se lucreaza in echipaj?
  11. Se cere obligatoriu ADR? in echipaj se lucreaza? mersi.
  12. Trebuie sa prezinti permisul ce conducere la examenul teoretic si cel practic?
  13. Pe langa banii care i-am dat la scoala de soferi(la atestat), trebuie sa platesc eu alta taxa???
  14. nici nu se uita la atestat neamtul:)) defapt e o prostie la noi cu atestatul!
  15. Am intalnit colegi care aveau 19-20 ani, in Germania i-a oprit, nu le-a zis nimic de varsta,tot asa si in Ungaria. Daca era ceva de amenda nu scapau, neamtul stie ce face.
  16. De ce ii bagati in sperieti pe ceilalti colegi sub 21 ani??) ... nu credeti... atunci asteptati pana la 21 ani.. pana atunci drum bun cu dubitele:))
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.