Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

sashatulcea

Members
  • Număr conținut

    151
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    10

sashatulcea a câștigat ziua ultima dată pe Decembrie 14 2018

sashatulcea a avut cel mai apreciat conținut!

Despre sashatulcea

  • Dată Naștere 01/31/1981

Profile Information

  • Gen:
    Masculin
  • Locatia:
    Tulcea

Vizitatori Recenți Profil

2054 citiri profil

sashatulcea's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Prima saptamana in comunitate Rare
  • O lună in comunitate Rare
  • Un an în comunitate Rare

Recent Badges

29

Reputație Comunitate

  1. Salutare! 39 de ani doresc angajare pe România,mentionez ca sunt din Tulcea,,experiență 6 ani pe comunitate.Multumesc!(0754619888)
  2. Buna ziua,ce te poate recomanda pentru un astfel de post daca se poate sa dai niste detalii ca sigur vor fi persoane care ar fi interesate sa te contacteze si poti pune si un nr.de telefon.
  3. Salut,dacă te interesează un loc de muncă pe Germania mă poți contacta la nr.asta0040701214111-Florin(eu sunt șofer)

    1. ionut2014

      ionut2014

      Mersi frumos colegu de oferta dar am familia in RO. Si nu ma intereseaza altfel de ctr. decât pe Ro.

  4. E simplu colegule,nu poti efectua 2 perioade de repaus saptamanal redus unul dupa celalalt daca la asta te refereai.Acum vreo 4 ani erai blocat pe perioada nedeterminata nu te ajuta nici macar o donatie de 1000 de euro.In rest drumuri bune sa ai.
  5. Sxn nu te supara dar oricum la cum gandesti nu cred ca Romania te-ar mai suporta asa ca bine ar fi pentru tine sa ramai in civilizatie ca de aici iti este recunoscuta celebritatea,faptul ca nu ai fost in stare sa faci ceva in tara sau sa iti gasesti acolo ceea ce visai noaptea sau nu aveai ceea ce avea vecinu care (la fel ca tine avea tot un cap,doua maini si doua picioare)nu iti da dreptul sa jignesti pe ceilalti care iubim Romania indiferent de cine e condusa(nu pot acuza o tara ca nu ma pot eu descurca ca nu imi pot lua eu golf 3 sau ca nu imi pot plati ratele facute in franci)Apropo si mie imi este sila aici in infectia asta de Germania.In rest numai bine si tot ceea ce-ti doresti.
  6. Cico,deviez de la subiect dar vreau sa cred ca romanii nu au plecat din Romania din cauza conditiilor cum ai spus ,,superbune,,eu cred ca au plecat in momentul in care s-a deschis poarta catre iad(a se intelege europa)crezand ca daca vor ajunge aici vor scapa de toate necazurile dar nu este asa din contra majoritatea am devenit pur si simplu roboti fara masa fara casa fara viata sociala fara nimic intradevar cu ceva firfirei in cont (cazuri fericite)si nu in ultimul rand fara demnitate am citit zilele trecute o carte J.F(Nicolae S.)si am gasit acolo sloganul revolutiei franceze suna cam asa ,,Sa fim realisti si sa le cerem imposibilul,,asta ar fi trebuit noi sa facem nu sa ne aplecam in fata lor la fiecare 50 de euro pusi la chenzina,am ajuns sa ma compar ca ursul acela care coboara din inima muntilor sa manance dintr-un rahat de ghena asa si eu am lasat ce e mai frumos acasa ca sa .....dar va fi bine.Apropo se poate sterge mesajul daca nu e pe subiect.
  7. sashatulcea

    Drept rutier

    Ma bag si eu in seama pe acest subiect si vreau sa-i spun lui Liviu ca inainte si categoria C si E avea valabilitate tot 10 ani (a nu se intelege prin inainte acum 100 de ani ci vreo 5)si intradevar era sau bantuia o legislatie ca in D nu mai puteai lucra daca aveai la categoria C valabilitatea de 10 ani,acum pot spune ca sunt colegi care au valabilitatea categoriei C pe 10 ani si circula fara probleme,sper ca nu am fost rau pe langa subiect,seara faina.
  8. Jos palaria in fata colegului Adelmo,mai rar asemenea claritate in scrierea unui text.Drumuri bune tuturor.
  9. sashatulcea

    Salut

    Treaba e grava dacă ai rata cât salariul,singura șansă va fi comunitatea până la urmă ori 5000000 de refugiați ori 5000001 e tot aia te aștept in lumea noastră (dacă pot să te ajut cu cea mai mare placere).
  10. sashatulcea

    Salut

    Colegule dacă vrei un sfat nu ți-aș recomanda sa pleci(de datorii și probleme nu ai sa scapi dacă pleci pe comunitate)iar dacă aș fi în locul tău as întreba în primul rând sotia si copilu s-au copiii iar dacă ei ar spune dute Tati tot în țară as rămâne(comunitatea e un loc în care dacă nu ești atent devii precum un robot fără să-ți dai seama)Avantajele care le ai ca si conducător de camioane de mare tonaj pe comunitate sunt următoarele poți sta pe rețelele de socializare pe netul firmei,te poți spăla dacă vrei si de două ,trei ori pe săptămână bineînțeles contra cost de data asta,poti folosi clima sau sirocoul dacă ai așa ceva pe cabină poți veni acasă ori de câte ori vrea seful la fel si intorsul si nu in ultimul rand ai sa descoperi multe lucruri ciudate despre propria-ti persoana si cel mai important îți vei face prieteni ce nu visai(asta dacă ai ceva la ladă )ar mai fi multe iar dacă nu te-am convins as putea sa te iau si să-ți arăt , respect si succes in orice ai alege.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.