Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content

Repar Frigidere Auto

Recommended Posts

• Members

Buna seara,

Repar frigidere de cabina de T. I. R., orice tip, cu orice problema. 
In cazul modulelor electronice, ofer solutii unice de reparatii in Romania. 

Pretul se stabileste impreuna cu clientul dupa demontarea produsului respectiv si constatarea cheltuielilor implicite, in functie de defectiunea avuta. 
Reparatiile au loc in judetul Alba. Primesc comenzi din oricare locatie din tara, in acest sens vom stabili detaliile in privat. 

Ma puteti contacta la urmatoarele date de contact:

Bontea Nicolae

Nr. Telefon: 0721406315

Raspund oricarui mesaj in maxim 24 de ore. 
Ofer seriozitate maxima.

• Members
Buna seara,

Setarile forumului nu imi permit sa trimit mesaje moderatorilor.

Numele meu este Bontea Nicolae. Sunt electronist de meserie si ma ocup printre altele si de reparatii de frigidere auto de T.I.R. M-am inscris in aceasta comunitate pentru a-mi face mai cunoscute serviciile si pentru a ajuta soferii la nevoie. 

Serviciile mele sunt realizate in calitate de persoana fizica.

Va rog sa imi ziceti daca este in regula anuntul meu sau daca este necesar sa modific ceva. As dori sa postez si un mesaj de inceput in care sa ma prezint colegilor de forum, dar acolo de asemenea mi-as prezenta serviciile ce le ofer.

• Moderators

Reparind unul..doua frigidere nu vei avea o cifra de afacere mare..dar...daca reparatiile sunt peste atunci este frumos si indicat sa iei legatura cu unul dintre admini,Calin de exemplu si sa platesti o suma modica ca reclama.

Pentru orice user..moderator,administrator daca doresti sa iei legatura  o poti face prin trimiterea de mesaj personal,atunci dai clic pe nume si ulterior setarile contului iti arata plicul sau mesajul pe care vei da clic..O sa te rog sa te uiti pe prima pagina la rubrica de ajutor unde sunt mai multe sfaturi grupate pentru a va face mult mai usor lucrul  si pentru a intelege cum....Succes

• Moderators

dupa cum a spus si colegul meu,incearca din nou sau la un alt admin,uneori este posibil ca forumul sa aiba erori...ulterior voi sterge eu tot ce inseamna offtopic la subiectul tau ca sa nu fie nici o problema,,succes

• 5 weeks later...