Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content

TRIP TRANSPORT SOLUTION


Recommended Posts

  • Members

Cred ca mai bine ar fi fost ca la semnarea contractului sa fi negociat clauzele trecute in contract si astfel poti fi la adapost de situatii neplacute. In cazul in care se semneaza "ca primaru' " pot aparea neplaceri la orice firma. Eu sunt patit si de aceea cred ca e important acel moment.

Link to comment
Share on other sites

  • Members

Poti primi o parere buna despre o firma de la un coleg care incalca toate legile, sub pretextul ca asa castiga bine pe moment, si astfel sa- ti formezi o imagine. Nu zic ca e cazul neaparat in firma despre care intrebi..dar se poate intampla. Asa ca, cred eu, ca e mai bine sa ne ferim de efectul de turma care-l poate creea cateva pareri.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • Members

Am avut onoarea si eu saptamana trecuta sa am o discutie telefonica cu firma data de transport (a carui sediu se afla in Cluj-Napoca, calea Turzii 247, vis-a-vis de Mercedes-Benz Centru in cladirea de AS24). Am stabilit pe telefon un interviu pentru ziua urmatoare, de dimineata (nu sunt din Cluj, dar am parcurs o distanta enorma ca sa ajung la ei). Zis si facut, a doua zi in pofida unei ploi mari, inainte de ora stabilita eram in fata cladirii AS24. Am sunat cu 5 min pana, ca sa-i instiintez ca sunt pe loc, dar nu mi-a raspuns nimeni, dupa mai multe incercari nereusite am dat un mesaj. Dupa vreo 15 min, hotarat de plecare (eram deja langa gara, pe ploaie nu era prea vesel de asteptat), am primit raspuns ca ceva a intervenit la dansii foarte urgent si a trebui amanat interviul pe deseara ori a doua zi de dimineata. Am ras !!!!!! Ce sa zic? Trageti si Voi concluzii colegilor cat de seriosi sunt si ce nevoie mare de soferi au, cine a vrea de gand sa se angajeze la TEPARII dati. Dar ganditi-va ce de interesant va fi, cand o sa vina ziua salariului????????????? 

Link to comment
Share on other sites

  • Members

Urâtă atitudine din partea lor. Ai pierdut timp și niște bănuți, dar mai puțin decât dacă rămâneai " amanet " pe afară... Poate tot răul, spre bine. Am pățit-o și eu - de două ori -, dar m-am deplasat puțin. Ultima dată, interviu, prezentare condițiile contractului, ne înțelegem la bani, a doua zi urma să perfectăm actele, și să preiau camionul. Mă prezint, nimeni la birou, nimeni nu răspunde la telefon. Furios, am plecat acasă, am " încălecat " telefonul " și net-ul, am găsit altă firmă, în ziua aia, și de atunci sunt acolo. Pe o scară de la 1 la 10, este de 9... A, nu sunt români. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.