Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content

Angajare pe Franța


Laure79

Recommended Posts

  • Members

Salutare tuturor! 

Îmi poate spune un coleg dacă are cunoștințe de firme din Franța care angajează soferi profesionisti?  Prin Octombrie estimez ca voi avea toate actele pentru angajare ori pe camion ori autocar. Deci o sa am categoriile B,C,D,E. Atestate CPI marfa, persoane, ADR (colete +cisterne )și card tahograf.  Îmi doresc foarte mult sa lucrez pe Franța,  mă pasionează această țară,  am mai lucrat în Franța dar nu în domeniul transportului. Vorbesc franceza estimez eu nivel B2,  am deja CV ul făcut în franceza,  dar nu știu la ce firme sa îl trimit. Mai vorbesc și engleza nivel avansat. 

As aprecia mult, dacă cineva mi-ar da adrese de firme franceze  (vreau contract francez -vreau sa stau cel putin 2-3 ani în Franța ), sau denumiri de site-uri franceze de plasare forță de muncă.  În mod particular sunt interesat de zona de sud a Frantei -Toulouse. 

Mulțumesc anticipat pentru orice sugestie!

Laure 79

Link to comment
Share on other sites

  • Members

Salut. Ideal e să te muți prima dată, apoi să te apuci de căutat. Din România e cam greu să găsești un contract bun. Firme de transport sunt multe, mai bune sau mai rele, însă având domiciliul actual în România, nu se complică nimeni.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...
  • Members

Pentru contract francez trebuie sa ai domiciliul in Franta. Recomandat dar nu obligatoriu este sa ai un cont bancar in Franta care se poate deschide cu ultimele trei fise de salariu sau daca esti nepotul lui Bill Gates si demonstrezi cu un extras de cont din tara ta care sa arate ca merita francezii sa-ti deschida cont si la ei. In rest, asigurare medicala Card Vitale, asigurare complementara si taxe si impozite platite tot in Franta.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.