Members FlorinCDA Posted June 24, 2010 Members Share Posted June 24, 2010 Saptamana viitoare o sa plec in Spania, si mi se cere sa merg pe nationale in Franta si nu stiu pe unde(stiu doar ca o sa intru pe la Freju`s si o sa ies la Le Boulou sau ceva de genu..), ma poate ajuta si pe mine vre-un coleg?Ruta pe unde ma duc e urmatoarea: Romania-Ungaria-Slovenia-Italia-Franta-Spania...Multumesc si Drumuri Bune! Am uitat sa specific, conduc un Iveco Eurocargo de 7,5t...Drumuri Bune Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Razvan(GRSu) Posted June 24, 2010 Members Share Posted June 24, 2010 Bine ai venit in familia Soferii.ro ,iti dorim sedere placuta ! Mai pe seara o sa primesti 100% toate raspunsurile de care ai nevoi ,acum sunt plecati mai toti ! Numai bine ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members alexPH Posted June 24, 2010 Members Share Posted June 24, 2010 Cred ca iti este de folos. http://gmap3d.com/?r=3ddrive Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members FlorinCDA Posted June 27, 2010 Author Members Share Posted June 27, 2010 pai acolo nu pot sa bag tonaju, nu stie nici un coleg acest traseu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members alexPH Posted June 27, 2010 Members Share Posted June 27, 2010 pai acolo nu pot sa bag tonaju, nu stie nici un coleg acest traseu? Tot acest drum iti arata si pe Gps. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members FlorinCDA Posted June 27, 2010 Author Members Share Posted June 27, 2010 pai un gps normal te baga prin oras, si nu cred ca si-ar dorii cineva sa intre cu camionu` prin oras(au niste amenzi francezii), poate vre-un coleg ma poate ajuta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members yo5peb Posted June 27, 2010 Members Share Posted June 27, 2010 coane, gps-ul nu este biblia,......s-a fim seriosi.... iar prima data au fost facute drumurile nationale si pe urma autostrazile, deci cit de cit paralel cu autostrada si pline de sensuri giratorii exista si un drum national..... toate orasele care au interdictii pt camioane au semnalizate si rutele aferente ocolirii lor de catre camioane... cel mai bine ar fi s-a te uiti pe un atlas..... si daca vrei un sfat cit de cit...scrie traseul cit il stii...macar orasul de sosire si punctele intermediare cunoscute...... da un google cu via michelin si joaca-te un pic cu traseul.... oricum trebuie sa iti faci o ciorna cu traseul,...s-a te poti orienta... pe nationale un pic de grija la program ,mai ales cind se gata si incepe pauza mare....nu e placut de loc s-a faci o pauza mare intr-o parcare linga drum. ..sint citeva parcari mai retrase,pe linga restaurante...dar grija ca nu toate sint asfaltate... apropo de restaurante ...sint citeva care au semnul Les Routiers, unde la amiaza se poate servii masa de amiaza in regim de bufet suedez... mai povestim cind aduci detaliile... Toate cele bune!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members FlorinCDA Posted September 9, 2010 Author Members Share Posted September 9, 2010 Multumesc frumos colegii, am luat un atlas detaliat din franta si m-am descurcat fara probleme..dar tre sa fim foarte atenti la semne..Multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts