Members Chirche Posted April 7, 2020 Members Share Posted April 7, 2020 (edited) Buna ziua as avea o intrebare daca ma poate ajuta cineva. Am un tgx440 2016 eficient line ,mi s-a aprins pe bord martorul de la motor din dreapta [cred ca asta insemna drp ] de sub kilometraj si nu reusesc sa citesc eroarea imi scrie (citire invalida) iar cand mi se aprinde martorul acela merge motorul înfundat. Si as mai dorii sa intreb cam cat adblue ar trebui să consum normal, in momentul de fata consum 1plin adblue la 2 de motorina(1150L/plin) iar o medie de tonaj de 20T. Va multumesc anticipat te rog evita prescurtarile si scrierea tip chat,risti sa pierzi comentariile Edited April 7, 2020 by cico_3504 ortografie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted April 7, 2020 Moderators Share Posted April 7, 2020 la testele comparative intre line 1 si line 2 consumul a fost de 80 litri adblue la 875 litri motorina..fa tu calculele,vezi ce iti iese Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members harytgs Posted April 9, 2020 Members Share Posted April 9, 2020 Salut,daca intri in meniul de bord o sa gasesti la diagnoza,codurile de erori pe fiecare calculator(edc,gdk). dupa coduri poti detecta problema! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Chirche Posted April 9, 2020 Author Members Share Posted April 9, 2020 Chiar aia este problema ca nu ma la sa sa citesc codurile de eroare cand am martorul acela aprins in bord imi zice doar ca (CITIRE INVALIDA). Chiar azi m-am uitat la erori si imi da un ZBR 5 04016-10 altceva nimic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts