Members Nicolam Posted June 20, 2020 Members Share Posted June 20, 2020 Salutare am un Man tga din 2006 îmi apare la bord următoarele coduri ebs 04566,ebs 04570_04 ebs 04546 ebs 4158 _04ebs 4157_04 In acest moment se aprinde pe rosu semnul exclamarii, frana de mana, cerculetul de frana tot cu semnul exclamarii si ABS ul pe galben. Va multumesc anticipat pentru sfaturi, pareri, sugestii! sau telefonic la 0744526132 Citează Opțiuni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members harytgs Posted June 20, 2020 Members Share Posted June 20, 2020 buna ziua. aveti probleme la modul ebs spate(cablaj intre modul si calculator sau este modulul defect).puteti sa ma apelati la telsfon 0743056325 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted June 20, 2020 Moderators Share Posted June 20, 2020 avertizarile pe culoarea rosie nu trebuie ignorate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members harytgs Posted June 21, 2020 Members Share Posted June 21, 2020 Toti martorii de bord au o semnificatie! Ai dreptate ,Cico_3504 dar multi nu cunosc si nu dau importanta mesajelor care apar in bord! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Nicolam Posted June 21, 2020 Author Members Share Posted June 21, 2020 de ignorat niciodată nu am făcut acest lucru ,de aceea am cerut ajutorul aici . Mulțumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members harytgs Posted June 21, 2020 Members Share Posted June 21, 2020 Buna seara!asa este, mai bine cerem sfatul cuiva,decat neglijam anumite semnale!dar...... am gasit la un moment dat pe Youtube explicatiile unui sofer de Man Tgx despre martorii de bord .Spunea respectivul ca daca dorim putem schimba culoarea martorilor in rosu sau galben ,dupa preferinta .(la Man exista o functie in meniul de bord care face o verificare a instrumentatiei de bord,ceasuri ,becuri).soferul in cauza nu stia ca poti verifica martorii de culoare rosie si cei de culoare galbena.Dupa mintea lui puteai sa schimbi Abs cu rosu in galben si era ok.Avea mai multe postari,dar daca toate erau postate numai de dragul de a avea vizualizari ,fara sa fie documentate,ducea lumea in eroare. Daca gasesc postarea ,o sa incerc sa pun linkul aici! O seara buna tuturor si drumuri bune celor care muncesc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members harytgs Posted June 21, 2020 Members Share Posted June 21, 2020 (edited) Poate am inteles eu gresit ,dar urmariti de la 8.00 o seara buna tuturor! Edited June 21, 2020 by harytgs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts