Members AUREL-PH Posted August 31, 2020 Members Share Posted August 31, 2020 informatii despre sc zian continental srl din Pitesti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted September 1, 2020 Moderators Share Posted September 1, 2020 Ca sa inteleg si eu...vrei informatii despre aceasta firma sau vrei sa ne oferi informatii despre ea,ca ai pus numele firmei si la rubrica firme de evitat...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members bestdriver1 Posted October 8, 2020 Members Share Posted October 8, 2020 Cei care mai sunt cointeresati de SC zian continental srl, va pot da eu niste detalii. Singur nu am lucrat dar cunosc o persoana care a activat in calitate de sofer o perioada de timp. Seful este unul Marius, dar ca administrator o are pe o verisoara de a lui. Si-a inceput activitatea ca un simplu agent ce lua curse si le vindea la altii. Dar s-a ridicat cat de cat si a hotarat sa-si procure un camion, dupa care a mai luat inca 3. Contractul prevede doar salariul pe tara (din plati), in rest nimic. Achitarea merge la km (ceea ce e ilegal). Era vorba de 13 c/km (evident ca nicaieri nu era precizat). Face curse de Spania Nord-Anglia. Acum km nu prea se fac, dar si inainte cand se faceau, oricum nu dadea toti banii. Nu achita nici o parcare, repausul saptaminal de 45h se face unde si cum o prinzi, camioane obosite si nedeservite la timp. Te tine cu ultimul salariu la el in buzunar, daca te-ai hotarat sa pleci, evident ca banii nu-i mai vezi. In scurt este un Tigan care te minte la orice vorba si cauta fraeri incepatori care nu au inca nici o ideea despre meseria data. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts