Members Dorin2 Posted January 17, 2021 Members Share Posted January 17, 2021 Buna ziua...va rog ajutati.ma...pe loc imi merge foarte greu volanul la volvo fh12...440...euro 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted January 17, 2021 Moderators Share Posted January 17, 2021 verifica lichidul servodirectie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Dorin2 Posted January 18, 2021 Author Members Share Posted January 18, 2021 (edited) Nu este de la lichid...asta am facut prima data. Ma gandeam ca poate a mai patit cineva asta si imi poate da un raspuns mai aprofundat despre pompa de servo sau caseta de directie...supape de sens...poate si contactul cu cheie sa faca figuri pentru.ca mi s-a blocat volanul cand faceam manevre de dat inapoi sa parchez langa o bordura...chestii de astea...oricum multumesc frumos de raspuns...observ ca nu a mai intampinat nimeni acest impediment la Volvo fh12 din moment ce nu primesc mai multe raspunsuri la subiect.... Edited January 19, 2021 by cico_3504 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted January 19, 2021 Moderators Share Posted January 19, 2021 imi pare rau ca nu a mai raspuns nimeni,teoretic lipsa lichidului sau o mica defectiune la servo ar fi fost prima problema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members harytgs Posted January 20, 2021 Members Share Posted January 20, 2021 salut,in mers cum se comporta directia? lipsa uleiului de directie produce un zgomot pompei de directie! daca este defecta pompa de directie ,nu poti manevra volanul decat f,greu! se poate masura presiunea care o debiteaza pompa! pompa de directie este antrenata de compresor(intre ele fiind un cuplaj in cruce care se mai uzeaza) ai verificat pivotii,sa nu fie gripati sau rulmentii de presiune sa nu fie blocati? NU umbla la caseta de directie decat in ultima faza!!!!! un sfat:sistemul de directie nu se repara in spatele blocului! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts