Members dactari Posted January 21, 2021 Members Share Posted January 21, 2021 am un cap tractor volvo eev 460 din 2013 / 500 000 km are consumul numai tractorul 22, 23 lasuta iar cu remorca goala ajunge si la 29, 30 l ala suta km toate testele au iesit ok presiune turbo .injectie, injectoare doar ultimul test a aratat ca presiunea pe retur motorina e mare peste 4 atm stie cineva sau ma poate ajuta de ce se intimpla acest fenomen este vreo supapa care nu descarca returul sau poate imi da o informatie un posibil ajutor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members dactari Posted February 6, 2021 Author Members Share Posted February 6, 2021 revin si cred ca am dat de problema consumului mare dupa bateria de filtre pe circuitul de retur este o supapa care tinie presiune in sistem la valoarea de 2 atm aceasta nu mai deschidea nu mai refula supra presiunea problema este ca nici nu se gaseste in ploiesti sper dupa ce o schimb sa se simta o scadere de consum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted May 7, 2021 Moderators Share Posted May 7, 2021 iti uram succes sa rezolvi problema ,e urit cind te streseaza ceva si nu o poti rezolva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members tibiti Posted August 29, 2021 Members Share Posted August 29, 2021 Ar fi de ajutor daca ne-ai scrie daca si cum ai rezolvat scaderea consumului de crburant. Multumim! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts