Members danbarcer Posted January 25, 2022 Members Share Posted January 25, 2022 Buna ! Are cineva idee,de ce la frig nu mai cupleaza frana de stationare,pneumatica? S-a mai intalnit problema asta? Se aude doar aerul iesind in continuu,dar nu actioneaza franele.... Daca sta putin la cald,isi revine,cupleaza normal.... Autospeciala Steyr 91 din anul 1988 Multumesc ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members danbarcer Posted January 27, 2022 Author Members Share Posted January 27, 2022 OK ! Rezolvat ! Buteliile nu contineau nici un pic de apa... Am spalat instalatia cu alcool tehnic,fara nici un rezultat... Pana la urma am demontat frana de mana,un fel de distribuitor cu o intrare si trei iesiri! Am gasit o supapa cu arc,cu oxid de aluminiu pe ea plus pelicula de ulei,intarit.... Spalat bine cu decarburol,apoi cu alcool tehnic ,corpul distribuitorului si toate subansamblele ,si rezolvat ! O zi buna ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted January 31, 2022 Moderators Share Posted January 31, 2022 multumim ca ai expus rezolvarea problei,daca cumva se va lovi si altcineva de asa ceva sa stie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members harytgs Posted February 1, 2022 Members Share Posted February 1, 2022 La 27.01.2022 la 7:46, danbarcer a spus: OK ! Rezolvat ! Buteliile nu contineau nici un pic de apa... Am spalat instalatia cu alcool tehnic,fara nici un rezultat... Pana la urma am demontat frana de mana,un fel de distribuitor cu o intrare si trei iesiri! Am gasit o supapa cu arc,cu oxid de aluminiu pe ea plus pelicula de ulei,intarit.... Spalat bine cu decarburol,apoi cu alcool tehnic ,corpul distribuitorului si toate subansamblele ,si rezolvat ! O zi buna ! ulei in instalatie si in supape=compresor sau motor pe duca! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members danbarcer Posted February 1, 2022 Author Members Share Posted February 1, 2022 Acum 33 minute, harytgs a spus: ulei in instalatie si in supape=compresor sau motor pe duca! Tinand cont ca e din 88 , cu numai 30mii de kilometri,eu zic ca se tine bine...In atat amar de ani,se mai intampla !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts