Members mariusd Posted January 25, 2022 Members Share Posted January 25, 2022 Va rog frumos,cine stie ce inseamna EDC3751-04.Unde poate fi problema?Multumesc anticipat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members harytgs Posted January 26, 2022 Members Share Posted January 26, 2022 salut,pe electromotor ai un releu (bobina).verifica cablajul (vezi sa nu fie oxidate firele).daca cablajul e ok verifica electromotorul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members mariusd Posted January 26, 2022 Author Members Share Posted January 26, 2022 Merci,dar nu are legatura cu electromotorul,sub nici o forma.Ai tradus de pe net,si cam asa suna ceva cu releul... EDC inseamna Electronic Diesel Control,si in general are legatura cu sistemul de injectie de inalta presiune. Cred ca traducerea corecta este supapa si nu releu. Maine ma ocup sa schimb supapa de retur de pe common rail(rampa comuna),pe care o banuiesc ca face figuri. Oricum,multumesc de raspuns Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members mariusd Posted January 28, 2022 Author Members Share Posted January 28, 2022 HARYTGS,imi cer mii de scuze.Ai avut perfecta dreptate.Releul de pe electromotor e problema.Sa-mi fie invatatura de minte ! Stiam ca EDC se ocupa cu altceva..Sorry.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted January 31, 2022 Moderators Share Posted January 31, 2022 eu unul apreciez ca ai putut recunoaste,nu multi pot face asta,felicitari si drumuri bune stiu ca harytgs ofera sfaturi bune de foarte multe ori 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts