Members Bennu Posted April 12, 2022 Members Share Posted April 12, 2022 Salut, imi poate recomanda cineva o scoala de soferi cat. C, CE, in Bucuresti? Mentionez ca am tot frunzarit informatii pe aceasta tema de ceva timp, insa nu am gasit nimic satisfactor. As fi recunoscatoare pentru orice informatie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted April 12, 2022 Moderators Share Posted April 12, 2022 vezi Biditrans, poate iti convine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Bennu Posted April 13, 2022 Author Members Share Posted April 13, 2022 Acum 7 ore, cico_3504 a spus: vezi Biditrans, poate iti convine Multumesc mult, am sa-i sun azi. 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tropojo Posted June 22, 2023 Members Share Posted June 22, 2023 Scoala Autogeneral este buna, sunt seriosi instructorii sa te invete meserie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted June 23, 2023 Moderators Share Posted June 23, 2023 nu stiu la C,CE...dar la B nu am fost multumit de ei,instructorul cam slabut si una ziceau in oferta alta era in realitate.Asa ca am ramas cu o impresie proasta despre ei.Posibil la camioane sa nu fie la fel,cine stie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tropojo Posted July 1, 2023 Members Share Posted July 1, 2023 (edited) Am gasit aceasta academie: [...] Nu am nici o legatura cu aceasta "initiativa" nu incerc sa fac reclama sau altceva. Voiam sa stiu daca a mai facut cineva scoala in acest mod. Că ai sau nu legătură cu comerciantul respectiv, e mai puțin relevant. Scrie numele comerciantului fără link și descrie cu cuvintele tale oferta acestuia, și ulterior motivează necesitatea acestei acțiuni (asta ai făcut, ai întrebat dacă cineva a colaborat cu ei). Edited July 1, 2023 by cri5tian Posibilă reclamă mascată! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tropojo Posted July 3, 2023 Members Share Posted July 3, 2023 Nu cunosc numele comerciantului, tocmai de aceea am lasat link-ul. Eu m-am inscris pe site, insa pana la acest moment nu m-a contactat nimeni (nu exista un numar de contact pe site, doar un formular unde inregistrezi informatiile). Am intrebat daca a colaborat cineva cu ei ca sa stiu daca este teapa sau nu si la ce anume sa fiu atent. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cri5tian Posted July 3, 2023 Moderators Share Posted July 3, 2023 Acum 4 ore, Tropojo a spus: nu exista un numar de contact pe site, doar un formular unde inregistrezi informatiile Dacă dai click pe link-ul lor de acord GDPR, o să-ți apară... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tropojo Posted July 3, 2023 Members Share Posted July 3, 2023 intr-adevar, am cautat dupa numarul de telefon furnizat acolo: 0723.615.614 si am gasit https://neptuneng.ro/contact/ o firma de instalatii de climatizare din cate inteleg. Nu stiu ce sa mai inteleg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted July 3, 2023 Moderators Share Posted July 3, 2023 ca e doar o firma de instalatii climatizare, sa ne lamurim,daca cauti pentru a face scoala de soferi ai destule scoli maricele,daca cauti altceva..atunci ne da cu virgula in Bucuresti ai Bidi Trans,Drive School,Auto General,Teo Consult,Andy,Dicu,astia doar pe 5 si 6,si ar mai fi citeva dar ma opresc.Te sfatuiesc sa te indrepti spre una mai serioasa,nu completa formulare online ,du-te la usa lor...pune intrebari..etc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tropojo Posted July 4, 2023 Members Share Posted July 4, 2023 Ce conteaza la o scoala de soferi in afara camionului cu care vei lucra? Inteleg ca majoritatea sunt manuale, nu automate. Si am mai inteles de asemenea ca se lucreaza aproape exclusiv pe traseul de examen. Ce ar mai putea fi de interes? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted July 5, 2023 Moderators Share Posted July 5, 2023 Instructorul,sa te invete,si tu sa bagi la cap si sa inveti si ce nu se invata in scoala,timpii de condus,de odihna.etc...pritoceste regulamentul bine,vei avea nevoie......facind scoala pe o unitate cu cutie manuala vei putea conduce pe una automata ulterior....facind cu cutie automata nu vei putea conduce cu cutie manuala...asta prin unele tari civilizate,nu stiu daca au implementat si la noi sistemul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cri5tian Posted July 5, 2023 Moderators Share Posted July 5, 2023 Acum 4 ore, cico_3504 a spus: nu stiu daca au implementat si la noi sistemul Este, este și la noi. Pe permis vor fi marcate anumite coduri... obligativitatea purtării ochelarilor, conducerea doar de vehicule cu cutie de viteze automată etc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted July 7, 2023 Moderators Share Posted July 7, 2023 multumim cri5tian pentru lamurire, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts