Members dactari Posted November 30, 2022 Members Share Posted November 30, 2022 Buna ziua daca cineva care a mai avut o problema cu cântarul in Ungaria îmi poate spune. Care Sint amenzile la depășirea cu 750kg la un sprinter. In fapt am încărcat termopane pe cmr 700 kg și un palet pe cmr 350 kg In realitate termopanele au avut peste 1500kg iar cînd am comunicat beneficiarului au spus ca sa greșit furnizarea de de accea e surplusul la cîntar Deci care ar fi amenda la care mă aștept polițistul ungur a spus că o sa vina prin poștă Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators cico_3504 Posted December 3, 2022 Moderators Share Posted December 3, 2022 pina iti da cineva un raspuns mai bun incerc eu sa te ajut cu ce mai imi aduc aminte,stiu ca amenda era in functie de depasirea tonaj/axa..10%...20% 30% fiind la maximul de sus,acum parca 500.000 huh fiind maximul..Daca nu au retinut auto pina la efectuarea platii posibil sa fie mai usoara,bine ca nu au luat certificatul si placutele,ca pot face si asta de anul trecut.Au inasprit legea de la convoaiele de dubite cu remorci dupa ele Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members dactari Posted January 23, 2023 Author Members Share Posted January 23, 2023 sar parea ca amenda este de35000 forint mi a sosit prin posra pe 17 ian dupa o luna sa aveti drumuri bune Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts