Members okkolala Posted October 29, 2010 Members Share Posted October 29, 2010 cine a auzit de aceasta firma de rau sau de bine sa rog sa scrieti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members guvis Posted October 29, 2010 Members Share Posted October 29, 2010 Am fost eu la ei la interviu,am fost sunat dupa ceva timp dar mi s-au parut un pic suspect modul de prezentare al firmei,prea vroia sa ma incante seful... O singura data am stat de vorba cu un coleg in parcare si nu prea era multumit de bani caci aici e problema.De asta am fost retinut si sper sa mai dau peste cativa colegi prin parcare desi saptamana asta m-am plimbat prin Slo si A si nu am dat de niciunul. Mai au anunt in ziar?Eu am fost acum 3 luni la ei,nu au multe masini,oare de ce ar mai avea nevoie de soferi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Nutzu Posted October 30, 2010 Members Share Posted October 30, 2010 GUVIS ii foarte simplu raspunsul la intrebarea ,,,oare de ce ar mai avea nevoie de soferi?" pentru ca soferi pleaca de la firma ca nu sunt multumiti. Asai si firma din Timisoara Seba Spedition care are anunturi prin ziar si pe net ca angajeaza soferi si te infloreste Seba la interviu si cand esti la lucru daca ceri o explicatie despre salar sau de ce tiau tras din bani ai zburat ca vine altu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 are cineva numarul lor de telefon? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members johny v.b Posted February 23, 2011 Members Share Posted February 23, 2011 din cate am inteles de la niste amici se lucreaza pe comunitate perioade mai lungi urmata de o vacanta de cam o luna se trag friguri si prelati cursele in mare parte pleaca din zona salzburg austria catre spania franta si italia plata cam in jur de 1300 1400e la luna in functie de km. firma mai este cunoscuta k si raisa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 eu am inteles la fel ca au friguri si prelate se lucreaza in 2 pe o perioada de 6 sau 8 saptamani si 1 m 2 saptamani acasa...la fel salariu undeva pe la 1200 de E in functe de km....numai ca nu am nici un contact de al lor daca stie cineva ceva despre ei rog sa posteze aici...pe mine m ar interesa deoarece vreau sa plec cu un prieten care are deja vechime si poate in 2 reusec ceva...pt inceput e greu fara experienta nimeni nu iti da nici o sansa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members guvis Posted February 26, 2011 Members Share Posted February 26, 2011 Sa lamurim putin subiectul... Sunt 2 firme cu acelasi sediu si aceeasi conducere Araisa-Man Tga 2003,Actros 2003 si Actros 2010 cu prelate Suceava Logistic- Daf xf105 2008-2011 si Actros 2010 cu prelate si friguri In mare platesc salar de baza 550ron si 10Euro/100km Pe frig se plateste 14% pe cabina dar nu se ajunge acolo ca nou angajat,e mare cererea din partea celor existenti Se fac grupaje 2-6 incarcari/descarcari pe relatia Austria-Italia in special dar si Spania,Franta,Germania Am un prieten care e de ceva timp la ei si nu sunt prea seriosi...iti mai solicita si depasiri de program,angajeaza masiv desi nu au foarte multe masini si asta spune multe. Se opreste garantie 100E la fiecare decont lucru care nu se specifica la angajare,nu se vine cu masina in tara,nu au microbuz pentru deplasarea soferilor,nu au garaj in Austria Circula vestea ca au tras ceva tepe pe la Bart,in prezent lucreaza cu mai multe case de expeditie din Austria. Am cochetat si eu cu ideea sa merg la ei dar nu imi inspira prea multa incredere si ofera conditii slabute si bani putini pentru munca de coletarie Ps:am spus ca nu mai scriu pe aici... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members tir72 Posted March 7, 2011 Members Share Posted March 7, 2011 e bunisoara firma, macar sunt parolisti la bani ati da toti bani care ati revin,e buna parerea mea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 Sa va spun e cum sta treaba cu astia ! MESAJ STERS PENTRU INJURII SI AMENINTARI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 Am sunat la ei si mi-au zis ca angajeaza soferi : 2 pe cabina pe frig si unu la prelata alte detalii la telefon nu mi-au dat m-au chemat la sv sa vorbesc cu responsabilul de angajari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members amihai61 Posted March 21, 2011 Members Share Posted March 21, 2011 salut colegu ,da-mi si mie nr de tel de la ei/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 21, 2011 Share Posted March 21, 2011 daca ar putea colegul de mai sus sa ne dea mai multe informatii . detalii patanii etc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members andreicuc Posted March 25, 2011 Members Share Posted March 25, 2011 tata meu a lucrat la ei in anii 2009-2010 a stat 6 luni ..lucra doar pe comunitate dar a plect banii erau problema...mai multe detalii nu stiu dar daca vreti o sa il intreb si o sa scriu drumuri faine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members AMYRAL Posted April 11, 2011 Members Share Posted April 11, 2011 Fiecare firma are soferii pe care ii merita!De ce sunt asa putini soferi din Suceava la aceasta firma?Salutari pt Barth!Nu mai fi nervos ca-ti da Barth o prima de paste! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members nitacalin Posted August 1, 2011 Members Share Posted August 1, 2011 atata va mai plangeti..... daca nu munciti cum vreti sa castigati bani... toate prostiile spuse despre suceava logistic si araisa si etc. sunt niste tampeni scoase de oameni fara habar care numai gura le merge toata treaba e sa respecti tot ce zic ei daca bagi mana, nu sti sa lucrezi cu actele si te invarti pe drumuri aiurea e ceva normal sa ti se taie bani eu as face la fel in mare parte dintre soferi ce lucreza la firmele astea sunt ciobeni e normal ca treburile sau stricat si se mai strica in continuare aveti grija de voi si drumuri late Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members guvis Posted August 1, 2011 Members Share Posted August 1, 2011 daca tu esti ala care se arunca in fantana ca asa spune sefu macar ai decenta sa te abtii si nu-ti mai da aere de vedeta. Fa tu mii de km cu magnet si siguranta scoasa.Daca ai 5 incarcari si 4 descarcari in 1000km cum ai reusi tu sa iei bani? NU mai vine niciun sofer din judet pe la voi si ati inceput propaganda pe forum? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members dAnNyY Posted December 30, 2011 Members Share Posted December 30, 2011 cunosc un sofer de la firma asta care lucreaza de 2 ani de zile si este foarte multumit de conditiile de munca si plata efectuata pt munca depusa ......asa ca taceti din gura ce`i care nu cunosc treaba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members mugurel Posted January 2, 2012 Members Share Posted January 2, 2012 salut tuturo,sunt nou pe-aici,un nr de contact de la suceava logistic are cineva'cica au nevoie de soferi.ms mult si drumuri bune tuturor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members guvis Posted January 2, 2012 Members Share Posted January 2, 2012 Mai bine te-ai intreba din ce cauza au nevoie de soferi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members mugurel Posted January 2, 2012 Members Share Posted January 2, 2012 mda,am citit pe topic,dar totusi daka as avea un nr de tel,as suna sa vad ce minciuni spun ei...................sti cum,incercarea moartea n-are........... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members mugurel Posted January 2, 2012 Members Share Posted January 2, 2012 pleasse poate tu d-le guvis,vazand ca-i cunosti cat de cat ma poti lamuri si pe mine...............ce masini au,unde fak cursele,etc.............ms mult de tot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members guvis Posted January 3, 2012 Members Share Posted January 3, 2012 De angajari se ocupa dl. Dan Drob 0720504163 In rest s-a spus cam tot.Au cumparat intre timp un bus Vw bine dotat pentru transport persoane,bus condus de un sofer cam inconstient. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members mugurel Posted January 3, 2012 Members Share Posted January 3, 2012 saraca romanie.............vai de ea............ms mult de tot d-mn guvis pt informatii.cu stima si drumuri bune............ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members claudiu82 Posted January 17, 2012 Members Share Posted January 17, 2012 Salut la toata lumea , vad multe comentarii si pro si contra dar mai vad ca sunt foarte multi care se trezesc vorbind in necunostinta de cauza. Dupa parerea mea e cam cea mai serioasa firma din oras , si sa vad eu care are curaj sa imi spuna ca nu e asa , dar sa dea si explicatii. Da, au nevoie de soferi deoarece in ultimile luni au achizitionat un numar destul de mare de masini. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members mugurel Posted January 17, 2012 Members Share Posted January 17, 2012 salut claudiu...........sti cum din auzite,sau tu daka iau sin incepatori'pt ka si eu sunt din suceava si-as incerca la ei sa vad.......mda am auzit k.ai o firma bunisoara,sau da.mi un nume de-o firma ceva care as avea sansa ka incepator,normal daka sti.........multumesc frumos si drumuri bune.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts