Members apostol Posted December 26, 2010 Members Share Posted December 26, 2010 bomba mobila, mobile bomb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members truckerv Posted December 26, 2010 Members Share Posted December 26, 2010 adevarat pericol!!! Ma intreb cum a luat masina asta atestarea de ADR??? OARE CINE A DAT-O??? :o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members teteatavi Posted December 26, 2010 Members Share Posted December 26, 2010 asta ar fi bun in germania sa intre pe mana bag-ului Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tavy985 Posted December 26, 2010 Members Share Posted December 26, 2010 Cred ca ea a plecat in regula de acolo de unde a fost incarcata, iar pe drum i s-a stricat.Oricum, trebuia sa traga pe dreapta si sa ceara interventia unei macarale si a altui camion....parerea mea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members tensyon Posted December 27, 2010 Members Share Posted December 27, 2010 soferu incostient cred eu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members costy bci Posted April 29, 2011 Members Share Posted April 29, 2011 clar.soferul e dus e dus cu pluta.cum mama dracului sa mergi frate asa?in curba ma mir cum de nu sa rasturnat?INCONSTIENT.OARE ARR UNDE ERA? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members CatalinFCS86 Posted April 29, 2011 Members Share Posted April 29, 2011 soferu trebuia acuzat de tentativa de omor ... si cel care il filmeaza de complicitate... in loc sa sune sa reclame el mere in spate si filmeaza .. deh uite de asta n'are ursu coada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members andreicuc Posted April 29, 2011 Members Share Posted April 29, 2011 vai doamne fereste ce oameni.. P.S ..catalin..esti aiurea rau..ai niste pareri in tine ca si ceausescu..comuniste.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members CatalinFCS86 Posted April 29, 2011 Members Share Posted April 29, 2011 comuniste ca , cu comunistii sa ridicat tara asta nu cu hip hoperii din ziua de azi si persoanele care merg cu turu pantalonilor in jos ca deh e liber sa faca ce vrea. suntem o tara care nu ne putem dezvolta fara sa avem p[e cineva cu biciu in spatele nostru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members CatalinFCS86 Posted April 29, 2011 Members Share Posted April 29, 2011 ~vrei sa fi miliardar?....pune un bilet la lotto~ eventual mai pune un I la FII ca asa se vorbeste romaneste;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Mario Bandit Posted April 29, 2011 Members Share Posted April 29, 2011 cred ca defectiunea i sa intamplat cu cateva minute inainte sa filmeze celalant , probabil perna de aer , oricum si-a dat seama si a oprit dupa ce a gasit un loc in afara partii carosabile , daca o facea in curba ..punea in pericol siguranta publica , haideti sa nu judecam dupa aparente ,nu imi dau seamna ce contin buteliile dar sunt convins ca in cazul unui accident plus un incendiu , rezultat din cazua ca el a oprit in curba , ce mare zarva sar fi facut . bravo lui ,sa gandit la siguranta lui si a celorlanti participanti la trafic , totusi daca mergea mai incet putin , si pe avarii , sigur tot acolo ajungea , nu ? ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members andreicuc Posted April 29, 2011 Members Share Posted April 29, 2011 1 la mana..de exemplu reporterii din ziua de ai care filmeaza fel si fel de chestii pe strazi si unde mai merg ei..dupa parerea ta ar trebui bagati la puscarie in secunda doi pentru asa zisa "complicitate" doca tot esti asa gramatical..de ce nu te uiti in curtea ta prima data? ia uitate peste mesajele tale lasate pe la toate subiectele poate ai gresit si tu ceva...si spun comunist..din mai multe puncte de vedere..a mai fost o discutie creata de mine "MVT LOGISTIK" la care ai zis ceva de genu,ca stric piata ca merg sa lucru pe bani putini...! de cand pana cand te intereseaza pe tine sau pe altii,cu cat merg eu sa muncesc ..poate vreau sa lucru pe gratis ,ca ma plictisesc acasa..ii vreo problema..si patronii face ca si cu negrii cu unii soferi nu neaparat ca ii dilit patronu au si unii soferi partile lor de vina..si sa revenim la oile noastre..nu te mai chinui sa pastrezi ideeile lu nea nicu ceasca..nu ai sa reusesti..si la criza asta fiecare lucra pe ce bani ii sunt oferiri nu pe ce bani ceri tu..asa ca lucra tu pe jdemii de euro..lasai pe altii la cateva sute.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members CatalinFCS86 Posted April 30, 2011 Members Share Posted April 30, 2011 dute tare , dute si nu frana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members costi979 Posted April 30, 2011 Members Share Posted April 30, 2011 "du-te" , whatever . eu am mers in jur de 50 km cu un arc rupt complet,eram incarcat cu cateva tone de zahar,am luat o goapa.n-am avut de ales,am mutat la mana doi paleti de pe partea afectata si cam asta ar fi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts