Members mad_driver2009 Posted January 17, 2010 Members Share Posted January 17, 2010 Masini adevarate.Stiu ce vorbesc, pentru ca am lucrat cu unele dintre ele.Sunt masini care nu te lasa la greu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tavy985 Posted January 17, 2010 Members Share Posted January 17, 2010 Ce fain arata Tatra asta 141 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 Mie imi place acest videoclip cu TATRATatra T815-7 Extreme Product Range Intro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tavy985 Posted January 28, 2010 Members Share Posted January 28, 2010 Cu siguranta acest model este cel mai fiabil si puternic dintre toate camioanele . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members wibroken Posted March 14, 2010 Members Share Posted March 14, 2010 eu am lucrat 8 ani pe t815 motor 10v sant masini pe cinste orice informatie despre t815va pot ajuta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP MANV10 Posted March 14, 2010 Author VIP Share Posted March 14, 2010 Daca vrei poti sa scri aici despre ea,sa ii faci o descriere si daca ai poze cu ea nu ezita sa le pui . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members wibroken Posted March 15, 2010 Members Share Posted March 15, 2010 Ar fi multe de spus dar vreau sa fac o descriere in mare. Am inceput in 1996 sa lucrez pe Tatra la vremea aceea Raba si Savienu era la putere. Tatra 815 an fabricatie 1989, dupa cum am spus avea motor V10 Un motor foarte simplu comparativ cu Raba sau alte tipuri cu care am avut eu de a face. Fiecare piston are cilindrul lui chiulasa lui, intre chiulasa si cilindru nu are garnitura etansaja perfect . Wibrochenul este format din bucati daca cumva sant probleme la un palier sau maneton se demonteaza si se schimba bucata respectiva la palier. Nu are cuzineti are rulmenti, decat la palier are cuzineti la axul cu came bucsile au un sanfren pe exterior si chiar daca fug de la gaura urca uleiul. Este singura masina pe care eu am intalnito cu racire pe aer temperatura de lucru era 12o-150 grade celsius vara cand era prea cald urcasi la 170 , ambreajul pneumohidraulic placa pe soare , disc 420 cardanul este intre motor si cutie , cutia fiind prinsa pe tubulatura si de aici pleaca un fel de planetare in fata si spate. In tubulatura este ulei, tot ce pleaca de la cutie si pana la transmisia finala lucreaza in ulei. Are 5 viteze pe mic si 5 pe mare , gol ma duceam cu ea la 110 lejer , dar intradevar avea un consum plin gol undeva la 58%. Suspensia pe fata pe bari de torsiune pe care le puteai regla si amortizoare iar pe spate are arcuri si fiecare roata e independenta. Poate nu am folosit chiar termeni tehnici dar care au cunostinte mecanice intelegeti cu siguranta ce am spus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tavy985 Posted March 15, 2010 Members Share Posted March 15, 2010 Eu unul am inteles perfect ce ai spus.Acelea au fost camioane foarte bune, de nota 10 ( asta chiar daca vine vreun patron si spune:"asa consum mare ?" ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Razvan(GRSu) Posted March 15, 2010 Members Share Posted March 15, 2010 Nu ma injurati dar sunt facute cand eram incepator : Pe astea vreau sa le mai prind odata : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP MANV10 Posted March 15, 2010 Author VIP Share Posted March 15, 2010 Da nu tie rusine obrazului sa pui asa poze? Aaaa am informati de pe canalele mele de la fosti generali la care nu pot sa le divulg numele ca .aaaaaa nu tu ai facut pozele alea....ci aparatul.. ;D ;D Frumoase poze,cand vad o Tatra imi creste inima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 cu cateva luni in urma am vazut un anunt pe mobile.de, erau vre"o trei tatra 813 la 8500E, le vindea armata ceha, interesant era ca aveau sub 10000 km parcursi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Razvan(GRSu) Posted March 16, 2010 Members Share Posted March 16, 2010 Pai in general masinile de armata au km putini ,in special la noi ptr ca nu avem bani de motorina ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members wibroken Posted March 16, 2010 Members Share Posted March 16, 2010 pentru totdeauna tatra o sa ramana masina mea de suflet poate ca a fost prima masina adevarata pe care am lucrat ; nustiu dar e o masina gandita pana la ultimul detaliu cum se poate ca o masina fabricatie 89 sa aiba aproape toate conditiile si confortul unei masini fabricatie sa zicem 2005 incoace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP MANV10 Posted March 21, 2010 Author VIP Share Posted March 21, 2010 Ce se mai distreaza soldati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Razvan(GRSu) Posted April 18, 2010 Members Share Posted April 18, 2010 Tatra 111 ,cred ca nu am gresit modelul ,daca poate aduce cineva niste informatii despre acest model as fi recunoscator ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members mad_driver2009 Posted April 18, 2010 Members Share Posted April 18, 2010 Razvane, modelul de camion din poze este Tatra 148. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members mik23n2 Posted July 18, 2010 Members Share Posted July 18, 2010 dap cu Tatra din asta, cum e in schema primului post , le am prins eu prin iasi in poze:) succes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted October 9, 2010 Share Posted October 9, 2010 Poze Tatra Wallpaper Camion Tatra Mari de Tot.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members cryss35 Posted February 7, 2011 Members Share Posted February 7, 2011 Frumoasa prezentarea lui wibroken dar si schitele cu transmisia ale lui MANV10. Am lucrat si eu pe un 815 vreo 8 ani si chiar sunt masini de lucrat in conditii extreme. Chestia cu"din multe noroaie m-a scos" e relativa,caci daca sta "pe burta" doar polizezi in gol. E alta treaba insa la cele cu gume 1400. Vad ca au iesit si variante moderne pentru asfalt dar nu stiu cat sunt de fiabile. Ma refer la confortul din cabina,caci am vazut pe sosele chiar si capuri tractoare de la ei. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tavy985 Posted February 7, 2011 Members Share Posted February 7, 2011 Frumoasa prezentarea lui wibroken dar si schitele cu transmisia ale lui MANV10. Am lucrat si eu pe un 815 vreo 8 ani si chiar sunt masini de lucrat in conditii extreme. Chestia cu"din multe noroaie m-a scos" e relativa,caci daca sta "pe burta" doar polizezi in gol. E alta treaba insa la cele cu gume 1400. Vad ca au iesit si variante moderne pentru asfalt dar nu stiu cat sunt de fiabile. Ma refer la confortul din cabina,caci am vazut pe sosele chiar si capuri tractoare de la ei. Confortul nu intra in partea de fabilitate . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members cryss35 Posted February 8, 2011 Members Share Posted February 8, 2011 Pai daca tre sa conduci mii de km si n-ai confort eu n-o consider fiabila ca te omoara in scaun! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members koenigsegg2peu Posted March 31, 2011 Members Share Posted March 31, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members levlev Posted March 31, 2011 Members Share Posted March 31, 2011 TATRA V12 POWER!!!!! BESTIA fumul negru iese asa ca trage socul,am lucrat pe asa ceva,bune masini. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members hermanrazvan Posted March 16, 2012 Members Share Posted March 16, 2012 Ce am vazut la tatra nu am mai vazut la nici un camion.SUPERB. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members hermanflorin483 Posted April 21, 2012 Members Share Posted April 21, 2012 Cand am vazut ce face tatra mam crucit.Am vazut cateva in medias si in ce noroaie intrau si ieseau nu imi vensea sa cred(era 8x8).Dupa mine TATRA la cariera/santier /etc nu are adversar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts