Members bulgaru Posted April 6, 2011 Members Share Posted April 6, 2011 Salut , colegii stie careva ceva despre Conex trans cargo ? Cum plateste , ce curse au ?va multumesc . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members mariusz Posted April 6, 2011 Members Share Posted April 6, 2011 si eu am cautat cate ceva despre ei dar nu stie nimeni nimic..cateva detalii o sa las aici imediat dupa interviu sa iti spun ce si cum daca nu ai ajuns pana aici.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members bulgaru Posted April 6, 2011 Author Members Share Posted April 6, 2011 Si pe mine m-au chemat maine pe 7 aprilie la interviu la ora 14,30.Tu pe la ce ora ar trebui sa fii acolo ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members mariusz Posted April 7, 2011 Members Share Posted April 7, 2011 scuze ca nu ti-am raspuns aseara colegu am avut ceva probleme si nu am mai intrat..am fost si eu tot azi dar la ora 13:00. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members andreicuc Posted April 7, 2011 Members Share Posted April 7, 2011 si te-au acceptat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members longbou Posted April 7, 2011 Members Share Posted April 7, 2011 si eu am cautat cate ceva despre ei dar nu stie nimeni nimic..cateva detalii o sa las aici imediat dupa interviu sa iti spun ce si cum daca nu ai ajuns pana aici.. ne tii in suspans? ce-mi place! cere cineva relatii despre Conex trans cargo, se duc 2 insi la interviu, posteaza dupa interviu dar nu spun nimic concret despre ce este acolo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members mariusz Posted April 7, 2011 Members Share Posted April 7, 2011 mi-au spus ca firma de transport e in curs de infintare si ca in scurt timp incepe activitatea cu trasportul...acum are treaba doar cu trasportu de persoane..prea multe detalii nu..au spus ca dupa ce sunt angajat..m-au intrebat daca as fi dispus sa plec in irak..libia si numai stiu ce tari...a ramas sa ma sune ei "in perioada imediat urmatoare".acum sa vad daca mai suna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members blondul Posted April 7, 2011 Members Share Posted April 7, 2011 unde are sediu aceasta firma ? in ce oras? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members mariusz Posted April 7, 2011 Members Share Posted April 7, 2011 S.C. CONEX TRANS CARGO S.R.L. Bucuresti, Splaiul Independentei nr. 267, etaj 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members bulgaru Posted April 7, 2011 Author Members Share Posted April 7, 2011 Am fost la interviu... s-a discutat de curse de Siria , Egipt, Turkmenistan, Azerbadjan (nu stiu daca am scris corect ... sorry... ) . Am fost intrebat cam ce pretentii salariale am ... ei nu vor sa spuna cat sunt dispusi sa dea, s-a discutat despre program , masini aproape noi.Nu au dat prea multe amanunte.Detaliile se discuta la angajare. se pare ca pt Europa de vest cam putine curse. sa vad daca suna pt angajare.Va tin la curent daca mai aflu ceva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members mariusz Posted April 7, 2011 Members Share Posted April 7, 2011 asta a fost si la mine colegu..sa lasi si tu un mesaj ceva cat te suna sa te angajeze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members miki23 Posted April 7, 2011 Members Share Posted April 7, 2011 fara 2000 pe luna cel putin nu se merita sa risti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts