Jump to content

masini adevarate !


Gongy

Recommended Posts

  • 1 month later...
  • Administrators

masinile ARO nu erau fiabile deloc...

dar probabil daca ar fi avut noroc ca Dacia sa fi fost cumparate de Nissan sau ceva, s-ar mai fi produs si astazi:D

da ? nici macar ARO 240 pe benzina ???

asta ca sa nu zic de M461 ???

:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
Guest Anonymous

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Un sport utility vehicle (expresie engleză cu traducerea: „vehicul sportiv-utilitar”), prescurtat SUV, este un autoturism ce îmbină spațiul util al unui break cu capacități pentru teren accidentat. Majoritatea SUV-urilor au o formă de break, compartimentele pentru pasageri și bagaje fiind combinate. SUV-urile mari au în general 3 rânduri de scaune și 7 locuri în total, iar cele mici au în general 5 locuri.

De obicei SUV-urile au tracțiune 4x4 și deși unele dintre ele au și capacități pentru terenuri grele, SUV-urile nu sunt vehicule off-road.

SUV-urile și-au schimbat caracterul de-a lungul anilor, cele din prezent încercând să ofere o conducere care seamănă mai mult cu cea a berlinelor, și mai puțin cu a autoturismelor destinate tuturor tipurilor de teren. Au câștigat astfel calități pentru drum, dar nu mai sunt recomandate pentru ieșiri pe drumuri neamenajate sau pentru tractat.

Unele SUV-uri sunt mai apropiate de mașinile de stradă prin masă, comportament rutier și consum, și sunt clasificate ca SUV-uri crossover.

Masinile alea erau veritabile OFFROADERE

Link to comment
Share on other sites

  • Members

ginoxxx am vazut multi de bani gata le dadea tatasu un q7 si se credeau soferi de off-road ca intrau prin balti pe strada.Cand mai mergem prin padure la un gratar cu prieteni si familia i vedeam si radeam de ei.Pan intr-o zi cand erau cu Toyota Land curiser v8 ,vw touare, bmw x6 etc. si a venit unu mai sarac cu LADA NIVA si cel cu lada scot cea capu pe geam si radea in hohote de x6 ca la nici 3cm de noroi patina.Cel cu LADA NIVA(fara suspensie reglabila,navigatieiele,etc cum aveau cei cu masinile "tari") i-a scos pe toti din sant-uri si din balti.

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonymous

eu spun doar ca x5,x6,q5,q7 sunt suv-uri nu offroad...deci nu au ce cauta in offroad...e adevarat ca se descurca si ele un prin offroad dar nu sunt pentru asa ceva. iar lada niva e ca si ims-ul...se urca si pe perete. iar masinile offroad nu prea au sisteme complicate pe ele. eu am fost in offroad cu un prieten cu un suzuki samurai putin modificat si iti spun ca masina aia acum e doar pentru offroad, imediat ce o pui pe asfalt iti vine sa te dai jos din ea.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • Members

Tata Gongy mare dreptate ai....masini adevarate....a avut si tata un 243 nou nout cand eram eu un pusti cam pana in 10 ani si faceam tranfagarasan-ul cu ea mergeam si in bran de multe ori ...mi-am adus aminte de niste momente frumoase .....marea majoritate a drumurilor avea si remorca dupa ea.....si mergea de rupea ....faina masina...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.