Jump to content

Recommended Posts

 • Members

HBT Transport International, sediu Lituania.Este firma paravan  a firmei Kurtbeier - Danemarca.In ultimii 2 ani masinile inmatriculate in Germania sau inmatriculat pe Lituania.Soferi care muncesc la Kurtbeier,noii veniti cel putin, li sau facut contract de munca pe Lituania, in limba lituaniana pe 3 luni.Toate acestea pentru a evita taxele mari pe Germania.Punctul de lucru al celor de la HBT Transport in Romania se afla la Cluj ( gasiti pe Google,adrese numere de telefon etc.)

Drumuri bune

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
 • 1 month later...
 • Members

HBT International , e adevarat ce s a spus , dar nu este o firma paravan .... asa se numeste firma care face angajari ptr Kurt Beier in DK si adresa data de un coleg este exacta , eu am contract cu HBT si este in limba romana , masinile inmatriculate pe Lituania ...aici e vb de licenta , am avut masina cu nr de Germania dar s a dus...taxe mari , acum am cu nr de Lituania , licenta tot pe Lituania , taxele tot ca in Lituania !

Angajari fac in permanenta , ptr ca mereu sunt colegi care vor sa plece. La Cluj se ocupa Viorel de angajari , totusi am vazut ca se poarta si aici nepotismele , daca ai un unchi , un var , un frate care lucreaza deja la ei ...esti ca si angajat. Inainte angajau si incepatori , acum am inteles ca cer experienta pe comunitate , obligatoriu engleza sau germana , ADR , card tahograf . atestat profesional , aviz medical + psihologic , cazier judiciar , card european de sanatate , cont si card in euro la raiffeisen.

Masinile sunt 80% noi , volvo FH  460 , automatice. Se lucreaza si in echipaj , in special pe frig-uri :(

Se lucreaza 3 luni cu 3 saptamani , dar poti sta si mai mult , nu te goneste nimeni daca-ti faci treaba. Ptr cei invatati sa le "pice" le recomand alta firma , am vazut coleg cu 3 ani vechime aici si dat afara ca o masea stricata + salariu pe 2luni oprit !!!  Pe masini exista senzori peste tot , inclusiv pe usile de la trailer !!!

Sunt seriosi cu banii , nu am auzit pe nimeni sa , se planga. NU se foloseste magnetul ( esti dat afara ptr asta ) nu se conduce peste program....doar ca nu prea vezi pauze de 45h , ptr asta platesc ei amenzile !!!

Link to comment
Share on other sites

 • Members

colegii eu am vorbit cu d-nul Viorel la sfarsitu lunii trecute ptr angajare la kurt si mi-a zis ca deocamdata nu facea dar sa il sun pe la sfarsitul lunii  am asteia,nr care e postat e bun pe acel nr am sunat eu,incercati poate e nevoie si mai repede,drumuri bune;)

Link to comment
Share on other sites

 • Members

salutare si respect !!!!!!!!!!!

am lucrat si eu la faimoasa firma kurt beier as. dk pina cind au reusit uni "colegi" sa distruga tot ce a fost bun in kb am fost printre primi romani angajati la kb. totu a fost bine si frumos pana a venit la birou bogdan grindeanu ,rares grindeanu monica grindeanu lotzi si alti incet incet cei enumerat au distrus tot salariul a scazut de la 2000 eu la 13oo eu treptat spagari au plecat dati afara si sau intors si au primit un sut in c.... r sper definitiv dar ce a fost nu va mai fi in veci!!!! spaga in ultimul an si impertinenta celor de la birou a devenit insuportabila mai ales a lui viorel popvici care daca nu tragea una mica intra in sevraj si tremura ca un vibrator el lua spaga si o dadea mai departe clanului grindaru dar cei patru crai au picat si au fost dati afara ca niste masele stricate!!!!! :D PACAT DE FIRMA KURT BEIER  colegi daca puteti evitati firma kb nu mai e ok. drumuri bune !!

Link to comment
Share on other sites

 • Members

Mai se fac angajari?

[/quotda cred k se fac angajari in continuare ca la crematoriu suna si tu direct pe nr.004527798550 zsolt 004541372477 voicu in limba romana iar daca vrb engleza sau germana 004525289815 birger laudrisen 004576122839 gerthart  in rest bafta

e] :P :P :P

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.