Members maduss Posted November 29, 2011 Members Share Posted November 29, 2011 va rog sa postati daca stiti ceva despre aceasta firma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members mihaitza Posted November 30, 2011 Members Share Posted November 30, 2011 HBT Transport International, sediu Lituania.Este firma paravan a firmei Kurtbeier - Danemarca.In ultimii 2 ani masinile inmatriculate in Germania sau inmatriculat pe Lituania.Soferi care muncesc la Kurtbeier,noii veniti cel putin, li sau facut contract de munca pe Lituania, in limba lituaniana pe 3 luni.Toate acestea pentru a evita taxele mari pe Germania.Punctul de lucru al celor de la HBT Transport in Romania se afla la Cluj ( gasiti pe Google,adrese numere de telefon etc.) Drumuri bune Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members mihaitza Posted November 30, 2011 Members Share Posted November 30, 2011 ....completare....in acte HBT Transport apare cu sediul in Kassel - Germania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members maduss Posted November 30, 2011 Author Members Share Posted November 30, 2011 nultumin colegu da ceva de salarii seriozitate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members ciprian swe Posted November 30, 2011 Members Share Posted November 30, 2011 nultumin colegu da ceva de salarii seriozitate eee..mai bine de virgule,cratime,liniute..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members abdulcair Posted January 10, 2012 Members Share Posted January 10, 2012 cu banii sunt seriosi nu sunt probleme de genul asta si daca te pune sa di peste program iti platesc ei amenda daca ai confirmarea adica mesajul pe tel firmei daca vreti mai multe lamuriri in leg cu ei postati aici si va raspund Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members abdulcair Posted January 10, 2012 Members Share Posted January 10, 2012 salariul este de 1500 euro si se da pe 25 a lunii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members andrei_lau Posted February 27, 2012 Members Share Posted February 27, 2012 primesc si incepatori? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members costy_speedy07 Posted February 27, 2012 Members Share Posted February 27, 2012 poate cineva sa ne dea si noua mai multe detalii despre firma?o pers de contact,ceva unde sa aflam mai multe despre firma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members soferik30 Posted February 28, 2012 Members Share Posted February 28, 2012 HBT INT. TRANSPORTE filiala de la CLUJ:STR. ZORILOR,NR 25,ETAJ 2.Reper:la parter este un restaurant GOURMET.0770675921-DL VIOREL.Drumuri bune. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members icksu Posted February 28, 2012 Members Share Posted February 28, 2012 colegule , se lucreaza singur sau pe echipaj ?? iar ca si conditii de angajare ce stii despre ei? mersi si drumuri bune Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members DODOKA Posted February 28, 2012 Members Share Posted February 28, 2012 colegii se fac angajari la ei? si cum se lucra? 6 sapt cu 2 acasa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Jimmy Posted February 28, 2012 Members Share Posted February 28, 2012 incepatori angajeaza? sau nu stiti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 va rog frumos colegii cine cunoaste nr de tel din rom de la firma ego.multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members costy_speedy07 Posted March 7, 2012 Members Share Posted March 7, 2012 mai fac angajari la HBT?,ceva detalii,dak ne ajuta cnv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Petre22 Posted March 7, 2012 Members Share Posted March 7, 2012 Am sunat eu la nr. asta de telefon si intra casuta!! mai stie cineva ceva vro adresa de mail sau un alt numar de telefon?!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Red-Dog Posted March 7, 2012 Members Share Posted March 7, 2012 HBT International , e adevarat ce s a spus , dar nu este o firma paravan .... asa se numeste firma care face angajari ptr Kurt Beier in DK si adresa data de un coleg este exacta , eu am contract cu HBT si este in limba romana , masinile inmatriculate pe Lituania ...aici e vb de licenta , am avut masina cu nr de Germania dar s a dus...taxe mari , acum am cu nr de Lituania , licenta tot pe Lituania , taxele tot ca in Lituania ! Angajari fac in permanenta , ptr ca mereu sunt colegi care vor sa plece. La Cluj se ocupa Viorel de angajari , totusi am vazut ca se poarta si aici nepotismele , daca ai un unchi , un var , un frate care lucreaza deja la ei ...esti ca si angajat. Inainte angajau si incepatori , acum am inteles ca cer experienta pe comunitate , obligatoriu engleza sau germana , ADR , card tahograf . atestat profesional , aviz medical + psihologic , cazier judiciar , card european de sanatate , cont si card in euro la raiffeisen. Masinile sunt 80% noi , volvo FH 460 , automatice. Se lucreaza si in echipaj , in special pe frig-uri Se lucreaza 3 luni cu 3 saptamani , dar poti sta si mai mult , nu te goneste nimeni daca-ti faci treaba. Ptr cei invatati sa le "pice" le recomand alta firma , am vazut coleg cu 3 ani vechime aici si dat afara ca o masea stricata + salariu pe 2luni oprit !!! Pe masini exista senzori peste tot , inclusiv pe usile de la trailer !!! Sunt seriosi cu banii , nu am auzit pe nimeni sa , se planga. NU se foloseste magnetul ( esti dat afara ptr asta ) nu se conduce peste program....doar ca nu prea vezi pauze de 45h , ptr asta platesc ei amenzile !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Petre22 Posted March 7, 2012 Members Share Posted March 7, 2012 Da-mi si mie te rog un numar de telefon o adresa ceva unde sa trimit CV...incerc pe un numar da nu raspunde nimeni!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Bala Posted March 7, 2012 Members Share Posted March 7, 2012 colegii eu am vorbit cu d-nul Viorel la sfarsitu lunii trecute ptr angajare la kurt si mi-a zis ca deocamdata nu facea dar sa il sun pe la sfarsitul lunii am asteia,nr care e postat e bun pe acel nr am sunat eu,incercati poate e nevoie si mai repede,drumuri bune;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Petre22 Posted March 7, 2012 Members Share Posted March 7, 2012 Multumesc mult!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members erwin Posted March 9, 2012 Members Share Posted March 9, 2012 salutare si respect !!!!!!!!!!! am lucrat si eu la faimoasa firma kurt beier as. dk pina cind au reusit uni "colegi" sa distruga tot ce a fost bun in kb am fost printre primi romani angajati la kb. totu a fost bine si frumos pana a venit la birou bogdan grindeanu ,rares grindeanu monica grindeanu lotzi si alti incet incet cei enumerat au distrus tot salariul a scazut de la 2000 eu la 13oo eu treptat spagari au plecat dati afara si sau intors si au primit un sut in c.... r sper definitiv dar ce a fost nu va mai fi in veci!!!! spaga in ultimul an si impertinenta celor de la birou a devenit insuportabila mai ales a lui viorel popvici care daca nu tragea una mica intra in sevraj si tremura ca un vibrator el lua spaga si o dadea mai departe clanului grindaru dar cei patru crai au picat si au fost dati afara ca niste masele stricate!!!!! PACAT DE FIRMA KURT BEIER colegi daca puteti evitati firma kb nu mai e ok. drumuri bune !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members panait petrus Posted March 9, 2012 Members Share Posted March 9, 2012 Mai se fac angajari? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members erwin Posted March 9, 2012 Members Share Posted March 9, 2012 Mai se fac angajari? [/quotda cred k se fac angajari in continuare ca la crematoriu suna si tu direct pe nr.004527798550 zsolt 004541372477 voicu in limba romana iar daca vrb engleza sau germana 004525289815 birger laudrisen 004576122839 gerthart in rest bafta e] :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members panait petrus Posted March 11, 2012 Members Share Posted March 11, 2012 multumesc colegu erwin toate cele bune am sa incerc cu siguranta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts