Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content

ROMAN 17.280 HOCLL 2006


VT880

Recommended Posts

  • EX Staff

ROMAN 17.280 HOCLL 2006

ROMAN introdus în 2006, 17.280 HOCLL City Bus. Autobuz nou conceput dispune de un litru 6.0 dreaptă şi şase de motoare turbo, care dezvoltă 280 CP la 2400 rpm şi o face în conformitate cu standardul de emisii EURO 4. De autobuz a fost construit în conformitate cu Directiva 2001/85 Europene pentru a satisface toate cerinţele pentru dispozitivele tehnice care facilitează accesul pasagerilor cu mobilitate redusă. Autobuzul 17.280 HOCLL are o capacitate de încărcare de 88 de pasageri şi 32 de locuri.

roman17280hocll2006main.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • Members

eu am vazut mai multe modele din seria de transport persoane ale Uzinei de camioane de la Brasov, ba chiar am avut cativa colegi de facultate care au lucrat la proiectarea lor. din surse sigure stiu ca in momentul de fata toata productia de camioane si autocare de la roman se face pe euro 5, eu unu chiar am ramas prost...... de tractoare insa nu stiu ce norma mai au si alea.

Cat despre trecerea lor pe piata europeana nu pot spune decat ca duce lipsa de promovare, iar brandul autohton sufera de indolenta si incompetenta anumitor personalitati care ar trebuii sa ajute uzina si industria auto din RO. mai pe scurt nu se vrea din anumite motive politice sa iesim cu ele pe piata europeana.

La nivel national autocarele si autobuzele facute la brasov deja echipeaza o buna parte din flota de transport persoane ale mai si mapn, inlocuind cu succes batranele Rocaruri.

Pe plan privat am vazut si cateva companii de transport persoane ce aveau autocare roman, chiar din prima generatie, dar care nu stiu din ce motive erau sub numele de El Car. banuiesc ca s-a dorit crearea unui brand separat.... nu stiu mai multe detalii dar o sa incerc sa aflu mai multe

Curand o sa se lanseze noul site al uzinei, eu chiar am avut ocazia sa il vad in premiera, si abea astept sa il vad si in stadiul final.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.