EX Staff VT880 Posted January 1, 2010 EX Staff Share Posted January 1, 2010 ROMAN 17.280 HOCLL 2006 ROMAN introdus în 2006, 17.280 HOCLL City Bus. Autobuz nou conceput dispune de un litru 6.0 dreaptă şi şase de motoare turbo, care dezvoltă 280 CP la 2400 rpm şi o face în conformitate cu standardul de emisii EURO 4. De autobuz a fost construit în conformitate cu Directiva 2001/85 Europene pentru a satisface toate cerinţele pentru dispozitivele tehnice care facilitează accesul pasagerilor cu mobilitate redusă. Autobuzul 17.280 HOCLL are o capacitate de încărcare de 88 de pasageri şi 32 de locuri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Tavy985 Posted January 1, 2010 Members Share Posted January 1, 2010 Da, l-am vazut pe site-ul lor, dar din pacate nu prea are trecere prin Europe....chiar nici prin Romania .Desi arata super bine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members elprypas Posted January 30, 2011 Members Share Posted January 30, 2011 eu am vazut mai multe modele din seria de transport persoane ale Uzinei de camioane de la Brasov, ba chiar am avut cativa colegi de facultate care au lucrat la proiectarea lor. din surse sigure stiu ca in momentul de fata toata productia de camioane si autocare de la roman se face pe euro 5, eu unu chiar am ramas prost...... de tractoare insa nu stiu ce norma mai au si alea. Cat despre trecerea lor pe piata europeana nu pot spune decat ca duce lipsa de promovare, iar brandul autohton sufera de indolenta si incompetenta anumitor personalitati care ar trebuii sa ajute uzina si industria auto din RO. mai pe scurt nu se vrea din anumite motive politice sa iesim cu ele pe piata europeana. La nivel national autocarele si autobuzele facute la brasov deja echipeaza o buna parte din flota de transport persoane ale mai si mapn, inlocuind cu succes batranele Rocaruri. Pe plan privat am vazut si cateva companii de transport persoane ce aveau autocare roman, chiar din prima generatie, dar care nu stiu din ce motive erau sub numele de El Car. banuiesc ca s-a dorit crearea unui brand separat.... nu stiu mai multe detalii dar o sa incerc sa aflu mai multe Curand o sa se lanseze noul site al uzinei, eu chiar am avut ocazia sa il vad in premiera, si abea astept sa il vad si in stadiul final. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Mai jos o poza cu acelasi autobuz la TIB. Frumos. Aici aveti situl inginerului din spatele proiectului : http://www.igero.ro/home.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts