Members il fenomeno Posted February 23, 2012 Members Share Posted February 23, 2012 salutare colegii ,sunt nou pe forum,vreau sa stiu cine poate sa imi dea o informatie depre modul in care se poate lucra la una din firmele de curierat mentionate,cu furgon propriu ce acte mi-ar trebui???multumesc anticipat!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members florispa Posted March 19, 2012 Members Share Posted March 19, 2012 Eu am incheiat socotelile cu ei la sfarsitul lunii ianuarie! Depinde de cooperativa cu care te hotaresti sa colaborezi! Eu am lucrat atat ca si dependent cat si cu masina personala! Am lucrat la SDA! Dupa socotelile mele nu se merita, daca esti dependent iti ofera 0,50 eurocenti pentru livrare, iar daca esti cu masina ta 3,00 euro! se consuma in jur de 30 - 35 euro la zi de motorina, esti constrans sa iesi de la baza pe la 11 00 AM iar la 19 00 tre sa fi inapoi deoarece la 20 00 pleaca camioanele, deci pachetele care le aduci pentru a fi trimise spre diverse destinatii trebuie sa fie la baza pana la 19 30 maxim! Timpul de lucru incepe la 7 00 AM si se termina undeva la 21 00 iar in perioadele de craciun sau pasti pana la 23 00 sau poate si mai mult! Acum depinde de tine! Bafta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts