Members spoonvil Posted March 1, 2012 Members Share Posted March 1, 2012 Un tragic accident de circulație a avut loc miercuri dimineața pe centura orasului Timisoara. O femeie de 30 de ani a murit după ce a intrat cu mașina în plin într-o autocisternă care venea din sens opus. Purtati centura si circulati cu atentie! Sursa: http://www.tion.ro/o-femeie-a-murit-intr-un-accident-rutier-pe-centura-timisoarei/1065497 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members mihai_sptrl Posted March 1, 2012 Members Share Posted March 1, 2012 pfff a avut putina viteza la cum arata Scania... si oricum nu stiu care sunt sansele la asemenea coliziune....Smart = cutie de cribituri.... Camion = zid ....slabe sanse in asa ceva.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members spoonvil Posted March 1, 2012 Author Members Share Posted March 1, 2012 La momentul impactului Smartul avea aprox. 80km/h Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Jimmy Posted March 1, 2012 Members Share Posted March 1, 2012 Nu ai cum sa scapi din asa accident mai ales si cu o cutie de carton , aia nu se poate numi masina, la viteza aia ce sa mai....Doamne fereste oricum... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members spoonvil Posted March 1, 2012 Author Members Share Posted March 1, 2012 Clipul nu e pentru mine, eu port centura intotdeauna chiar si atunci cand sunt pasager. Ok, sry! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members DafXF Posted March 1, 2012 Members Share Posted March 1, 2012 Romanul tot roman nu ai ce sa-i faci! Omule bun,daca pentru tine nu era valabil acel videoclip puteai foarte bine sa nu te uiti la el! De ce te deranjeaza ca l-a pus? Sau ai postat doar ca sa faci un nr. cat mai mare de postari pe forum? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members udeanu Posted March 1, 2012 Members Share Posted March 1, 2012 chestia cu acul blocat la..... km/h este relativa .pt ca acul km poate urca sau cobora din cauza socului Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members spoonvil Posted March 1, 2012 Author Members Share Posted March 1, 2012 Romanul tot roman nu ai ce sa-i faci! Omule bun,daca pentru tine nu era valabil acel videoclip puteai foarte bine sa nu te uiti la el! De ce te deranjeaza ca l-a pus? Sau ai postat doar ca sa faci un nr. cat mai mare de postari pe forum? Corect! Ms Da udeanu, dar vezi ca nu am scris exact 80km/h ci aprox 80km/h Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members UNHleaSHD Posted March 1, 2012 Members Share Posted March 1, 2012 Romanul tot roman nu ai ce sa-i faci! Omule bun,daca pentru tine nu era valabil acel videoclip puteai foarte bine sa nu te uiti la el! De ce te deranjeaza ca l-a pus? Sau ai postat doar ca sa faci un nr. cat mai mare de postari pe forum? Nu prea le ai cu gandirea, nu? De unde era sa stiu eu cum e videoclipul ala daca nu-l vedeam? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members mihai_sptrl Posted March 1, 2012 Members Share Posted March 1, 2012 La momentul impactului Smartul avea aprox. 80km/h eu chestia asta nu o inteleg...ceasul aia a sarit pur si simplu sin bord...cum poti sa te uitu dupa el? poate in momentul impactului a sarit acul...poate nu avea 80 zic si eu...daca gresesc corectati-ma...da eu nu prea cred in chestii deastea.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members DafXF Posted March 1, 2012 Members Share Posted March 1, 2012 Nu prea le ai cu gandirea, nu? De unde era sa stiu eu cum e videoclipul ala daca nu-l vedeam? Poate ca eu nu le am cu gandirea(noroc cu tine)...dar citeste-ti postul anterior sa vezi ce intelegi! Iar daca spui ca nu il vedeai de unde pana unde i-ai facut tu fatalai pe ceilalti(odata ce tu habar nu ai avut despre ce este vorba). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members kossujr Posted March 22, 2012 Members Share Posted March 22, 2012 Slabe sanse intradevar dar totusi uitatziva la smart ca nu ii chiar pachet...un tico sau un matiz ii mult mai periculos...oricum dumnezeu sa o ierte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members VIRGIL TIMIS Posted March 22, 2012 Members Share Posted March 22, 2012 chestia cu acu este din fabricatia masini,,,,,,toate accidentele care sant ,se spune ca acul sa oprit la x km dar niciodata la 0......poate fabricanti au o smecherie care este legata la un senzor de impact..........nu spun sigur dar c-am asa reiese la fiecare accident Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members CNA25 Posted April 4, 2012 Members Share Posted April 4, 2012 videoclipul a fost postat bine.....din punctul meu de vedere si pentru cine l-a inteles..cine nu l-a inteles ,,,,,,nu stiu dar zic eu ,,mai bine s-ar abtine de la comentarii....daca le poti spune comentarii...sunt neavenite.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members pasaris_cosmin Posted April 10, 2012 Members Share Posted April 10, 2012 la cele cu kilometraj electronic nu ramane acul blocat, cand se ia curentul, gata ....cad...stiu sigur ca eu am lovit masina la 80km/h de un parapet de beton, si n-a ramas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted April 11, 2012 Share Posted April 11, 2012 videoclipul isi atinge tinta daca ai , cum ai zis colegule?, "putina gandire" ca sa rumegi si sa vezi ce vrea sa iti transmita. daca zici ca e pentru fatalai inseamna ca te-ai simtit ca unul atunci cand l-ai urmarit. apropo...e un site liber...nu-ti place nu te uiti, nu-ti convine nu ramai. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members paulurs Posted May 19, 2012 Members Share Posted May 19, 2012 (minutu 2 = hot crash)hmm .. umpic mai rau decat la smart crash test Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts